torsdag, mars 09, 2006

Blinka, blinka, blinka

Det största problemet jag hade i kväll var att ögonen hade en tendes att vilja frysa ihop. Jag gissar att det var hög luftfuktighet i kombination med minus 13 grader som ställde till det. Nu var det inte jobbigare än att jag fick blinka lite oftare under kvällens distanspass för att få bukt med det dilemmat. Jag tog inte på mig någon pannlampa i kväll utan lät en intensivt skinande måne vara min vägledare under dom 55 minuter som jag höll mig springande. Jag blandade plogade grusvägar med små skogstigar där det var snöpulsning som bjöds. Benen kändes lätta och min kompanjon Birro tog Jag kanske inte med till himlen men vi tog oss en bra bit på väg i en lika välbefinnande riktning.

Alla som lider av identitetsproblem borde skärpa till sig och bli en i mängden! [Jack Handy]

4 Comments:

At 3/10/2006 9:28 fm, Blogger Osse said...

Här kommer en "Jack Handy" till som passa in på mig idag.

"A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk I have a work station....."

 
At 3/10/2006 10:35 fm, Blogger AspLövet said...

Jack Handy rules!! Jag har en massa böcker med honom som jag brukar läsa på kvällarna.
Man kan inte låta bli att ligga och skratta högt. På www.yttermera.se finns dom flesta av hans "citat" översatta. Där finns även Steven Wright översatt som spelar i samma högkvalitativa liga. Dock är dom bäst på Engelska för en del av skämten går förlorade i översättningarna.

 
At 3/10/2006 4:55 em, Anonymous Anonym said...

Distanspass?? 55 min måste varit snabb distans då!! :-)

//Beeran

 
At 3/10/2006 6:39 em, Blogger AspLövet said...

Vi lever i olika världar Beeran. För mig är distans allt äver 45 minuter. För dig blir det väl distans först efter 90 minuter, då har jag gått vidare till långdistans och sen så blir det bara värre efter det.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se