fredag, juni 02, 2006

20 grader

Nog för att det kanske skall bli 20 grader varmt i helgen men det är inte dom graderna som glädjer idag. Vid ett återbesök hos El Rehab Doctore så visade mätningarna att jag förbättrat min främre vristvinkel med 20 grader sedan inmätningen för en månad sen. Jag kan alltså få fram benen klart längre nu och har även börjat närma mig något som i alla fall påminner om en "sitta på huk" ställning. Det är ännu lång väg att vandra och om detta överhuvudtaget har något med Gubbvaderna att göra vete tusan men man får vara glad för dom små sakerna här i livet. Jag tror faktist att det inte bara är mina dörrhandtagsövningar som hjälpt till utan även yogan. Jag har tex nu inga problem att med raka ben, böja mig framåt och nästan få i hela handflatan i marken. Förr om tiden var man glad om fingerspetsarna hade markkontakt. Det här skall jag nog inte fira med att gå ut att springa i helgen tyvärr. 4 dagar ledigt men jag är uppbokad upp över öronen och ibland önskar man nästa att man var singel utan familj, släkt och vänner.

4 Comments:

At 6/02/2006 3:16 em, Anonymous Anonym said...

Förlåt att vi bjöd in er på middag i morgon. ;)

 
At 6/03/2006 12:55 fm, Anonymous Anonym said...

Tycker som du M.t.p han är o tacksam när du bjuder på middag!!..kanske är jag lite full men det är bra för imorgon är det Makrame och det är bra att öva !! ;-)

 
At 6/03/2006 7:57 fm, Anonymous Anonym said...

Hurra! Tack Asplövet för denna mycket positiva lägesrapport! 20 grader är ju en kollossal förbättring!
Det sporrar mig att jobba bättre med mina rörlighetsbrister som främst är baklåren. Mitt mål är fingertopparna i golvet; handflatorna i låter som överkurs, hur många H40-H50 kan det?

 
At 6/03/2006 8:22 fm, Blogger AspLövet said...

M.t.P Du måste lära dig läsa mellan raderna. Mellan mina rader äer det långt och gott om möjligher för olika tolkningar.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se