lördag, september 16, 2006

Tuff dag i skogen


Som ni kan se ovan är det en annan sorts banor man tar sig an numera. idag var det dock rätt tufft i skogen. I alla fall om man är kortare än en meter. Det var rätt obanat så redan halvvägs till ettan fick Miniknatare Jr bäras på axlarna. Det var inte förren på stiglöpningen till fyran som han kunde sträcka ut steget ordentligt. För Miniknatare Sr så går det bättre. Han är dock lite ivrig så vid fyran ville han fortsätta rakt fram men det försöket lyckades vi avstyra. En annan reflektering jag gjorde på dagens tävling är att tiden har banne mig stått stilla inom orienteringsrörelsen. Det är samma gamla handritade skyltar, serverig under en grön pressenning och stolryggsäckar till förbannelse. Man kunde lika gärna ha befunnit sig 1986 som 2006.

3 Comments:

At 9/17/2006 10:34 em, Anonymous Anonym said...

Bara en liten grej:

Det finns flera inom OL-sporten som lyckats med konststycket (?) att avla fram endast grabbs d.v.s. fler eller lika med ett par pojkar.
Men AspLövet: en son kan aldrig tituleras Sr, "Senior" !
Jag råkar ju ha tre av denna sort och de tilltalas Junior, Minior och Micro.
Bara så du vet...
Hahaha

 
At 9/18/2006 8:32 fm, Blogger AspLövet said...

Menar du att det är Jag som är Miniknatare Sr i familjen? Gud bevare, men det är kanske dit man är på väg. Dina borde ju ha namnen, Sprint, Park och MicrO om allt skulle vara korrekt :-)

 
At 9/18/2006 4:19 em, Anonymous Anonym said...

Du skulle kört miniknatet på DM, det var tyfft. 6 kurvors stigning på de först 4 skärmarna, sen rätt ner. Pappa var sliten redan innna han gick till start.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se