torsdag, februari 08, 2007

Skogens Konung

Har ni någonsin fuderat på hur det skulle gå om "Skogens Konung" mötte "Skogens Konung"? Vem är då egentligen "Skogens Konung"? Om vi för enkelhetens skull låtsas att Thierry Gueorgiou är "Skogens Konung" sett ur ett orienteringsperspektiv. Varför kan man undra. Därför att han är bäst. I alla fall ibland. Skit i det nu. "Skogens Konung" i skogen, om man bara räknar fast boende, är ju som alltid Älgen. Hur skulle det gå om dom två möttes i en vårsur hängmosse djup inne i skogen?

Älgen skulle nog frusta lite med sina feta näsborrar och hånfullt titta ner på Thierry. Innan Thierry hunnit göra något ryck i sidled så skulle nog Älgen vräka ur sig.

"Din ynkliga lilla stackare. Och dig kallar dom oupplysta "Skogens Konung". Nu skall då få en resa som du aldrig varit med om. Jag skall stampa ner dig i dom där fula dubbskorna så att bara huvudet sticker upp. Sen skall jag stånga upp dig i ett träd så att du blir hängande som en Piñata. Där skall du få hänga och mogna ett par timmar innan jag snittar upp din bleka buk med mina horn så att dina inälvor hänger ut. Där kan du sen få dingla tills att kråkorna har plockat rent ditt skelett."

Sen skulle Älgen skratta högt med sin djupa röst och säga att han bara skojade och givetvis finns det plats för två "Skogens Konungar". Det är då Thierry tar fram sitt gevär och skjuter ihjäl Älgen. Då skulle Älgen få lära sig livsläxan att inte skoja med en orienterare som är yrkesmilitär. Framförallt inte om han är dålig på Svenska.

2 Comments:

At 2/08/2007 10:57 em, Anonymous Anonym said...

Precis så skulle det alldeles säkert gå till. Men vad är en Piñata???

 
At 2/09/2007 8:57 fm, Blogger AspLövet said...

I princip ett leksaksdjur som fylls med godis och hängs upp i ett träd. Sen skall man försöka slå sönder den med förbundna ögon. Lyckas man ramlar allt godis ut.

Om du googlar på Pinata så kan du läsa på lite mer exakt.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se