fredag, maj 18, 2007

Åter till 1994

Jag har svårt att slita mig från 1994. Det var ett bra år. Jag hade inte fyllt 30 ännu och kroppen fungerade om inte exemplariskt så i alla fall dugligt.

En gång under 1993 var jag i Lagga-Östtuna och sprang.

- 1993!? Skulle det inte handla om 1994?

1993 var också ett bra år. Har jag inte sagt det förut? Strunt i det nu. Vi kör på 1993 istället. Ibland känns det bättre att ligga före sin tid. Lagga-Östtuna var det. Ett av Roslagens bästa orienteringspartier. Jag sprang som en gud om man räknar bort två små dumma misstag. Vid den 3:e kontrollen tappade jag kontrollen och säkert 30 sekunder. Värre var det vid 12:an. Sista kontrollen inför varvningen på TC och jag stressade upp mig själv lite och slängde bort 1 minut på en skitbom. Mer behövdes inte för att den där jäkla Ola Kåberg skulle kunna vinna. Men det är OK. Jag bjuder Ola på den segern. Jag har så många segrar att jag kan gödsla med dom. OK, kanske inte så många men några stycken i alla fall. Förresten har jag för mig att Ola Kåberg började sin karriär i Köping. Bara en sån sak borde ge extra premier för sveda och värk.

4 Comments:

At 5/18/2007 5:35 em, Anonymous Anonym said...

Stämmer bra att Ola började sin karriär i Köping. Sen vann han ju över dig också? ;)

 
At 5/18/2007 7:48 em, Blogger AspLövet said...

Förmodligen har du rätt. Det är mer ära och berömmelse än sveda och värk över Köping. Jag blandar nog ihop Köping med en annan bruksort.

Jag träffade faktist Ola på den tiden han sprang för Köping. Det var på träningsläger i Frankrike någon gång på 80-talet. Vill minnas att han var där med, bland andra, två roliga bröder som hette Lundgren om jag inte minns fel.

 
At 5/19/2007 12:49 em, Anonymous Anonym said...

Bröderna Lundgren glömmer man inte i första taget, tror att jag såg en av dom i Norra Argentina vid Iguzu förra året. om inte så var det en väldigt bra poäng i tävlingen "look-a-like". pratade aldrig med person ifråga då han var fullt koncentrerad på att spelade biljard och dricka öl ;-)

 
At 5/19/2007 7:48 em, Anonymous Anonym said...

Johan och Joakim Lundgren. Var dock längesen de slutade orientera även om Johan aldrig tackar nej till en sistasträcka på Jukola

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se