tisdag, december 11, 2007

1-0 till Geir

Här visar man upp sin drömvilla och vision om livet på landet och vad händer då. Ja, vad händer då? Jo, då kommer minsann en Normann och visar sig på styva linan. Inte nog med att Geir från OPN.no har byggt sitt hus på en större sten, han har väggar och tak också. Så mycket för min altan. Jag inser också att jag har missat en massa detaljer i min ritning. En trappa till exempel. Se vilken fin trappa/stege Geir har ordnat. Med såna moderniteter kommer det inte vara några problem att komma upp i stugan på fyllan.

1-0 till Geir

3 Comments:

At 12/11/2007 8:09 em, Anonymous Anonym said...

När blir det revansch mot Geir? För du kan ju inte låta honom behålla ledningen heller! Kanske en parabol till altanen.

 
At 12/11/2007 8:18 em, Anonymous Anonym said...

Snälla AspLövet, det är klart att det blir sådana här skrytbyggen när det är norrmän i farten. De har ju sina oljepengar. Det är i alla fall ett tjusigt lyxhus, byggt i cabrioletstil. När solen skiner sitter man under bar himmel och när det regnar, kryper man in under takhalvan.

 
At 12/14/2007 9:37 em, Blogger AspLövet said...

Jag är knäckt. Det har visat sig att Geir har 2 st "hytter". Han har mailat en bild på sin "lyxhytta". Nu snackar vi kompletta väggar och tak. Jag orkar inte lägga upp den. Måste fila min min altan lite först. Förmodligen har du rätt om oljepengarna Bosse.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se