fredag, mars 07, 2008

Skotävling

Nu stänger vi skotävlingen tycker jag. 6 hugade spekulanter slåss nu om dom åtråvärda spikskorna som osar 80-tal och är helt oanvända.


Om någon av dom tävlande kan få plats med sina söndertrampade skogsfötter i dessa rariterer (storlek 6) är väl inte så troligt men dom får väl ha dom som prydnad i bilens backspegel eller kanske piska sin bleka rygg när dom bastar efter ett misslyckat träningspass. Jag bryr mig helt enkelt inte.

Eftersom jag av naturen är en person med beslutsångest så kommer jag inte att välja vinnaren utan jag skjuter över den uppgiften på några intet ont anande orienterare. Och då menar jag riktiga orienterare till skillnad mot skrivbordsväsen som jag själv.

Regler:

Varje deltagare har slumpmässigt blivit tilldelad en löpare i H21L-klassen på morgondagens Hallandspremiär. Den deltagare vars tilldelade löpare placerar sig bäst kommer vinna skorna. Är det så att någon av dom tilldelade löparna inte kommer till start eller på annat sätt skämmer ut sig så får ni helt enkelt ta det med den löparen. jag svär mig alltså helt fri från den slutgiltiga resultatlistan.

Behövande - Ivan Forsgren/OK Tisaren
vj-löparn - David Bejbom/Vänersborgs SK
Sportlov - Elis Bengtsson/ Malungs OK Skogsmårdarna
16 Tommy Mörth - Martin Ivarsson/Vänersborgs SK
Anonym - Jon Petersson/IK Hakarpspojkarna
Markus - Greger Berglund/IFK Lidingös Skid o OK

Må bästa deltagares löpare vinna och har vi tur skapas det lite schismer över landskapsgränserna på samma gång.

Vinnaren kan maila över postadress till asplovet (at) orientering.nu så kommer skorna som ett paket på posten.

4 Comments:

At 3/07/2008 3:19 em, Anonymous Anonym said...

Intressant tävling. Eftersom jag själv står på startlinjen i klassen imorgon får jag väl helt enkelt se till att sabotera för alla förutom Greger Berglund. Jag själv har ju ändå inget att komma med så det är väl ända vinstchansen jag har i samband med Hallandspremiären.

 
At 3/07/2008 4:28 em, Anonymous Anonym said...

AspLöv1, du borde haft H18L istället som klass - imorrn gör Attunda OK debut i "skarpt" sammanhang!
To be continued

 
At 3/09/2008 11:06 fm, Blogger AspLövet said...

Se där...

David Bejbom tog hem segern till vj-löparn.

 
At 3/09/2008 9:23 em, Anonymous Anonym said...

Skönt med unga, hungriga löpare. Miniknatarna hemma får något att växa i om jag inte vill återuppleva ungdomens blånaglar.:-)

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se