tisdag, november 22, 2005

Ett slut är alltid en början

Sådärja... Ännu en Årsfest bakom västen och eftersom man alldeles för sällan nyttjar alkohol nuförtiden så tog jag i ordentligt. Eller... Jag blev minneslucka-full men mådde fint dagen efter. Det är nog ett tecken på att man dricker så sällan att man inte tål något längre. Hehehe.. Jag är alldeles för gammal för att ångra saker så jag säger som min gamla arbetskollega Rainer alltid sa. Det är bara att garva och kröka.

Annars var det mest intressant att jag lyckades krånlga in mig själv i 2 utmaningar.

1. Med Amanda skall jag tävla om vem som springer längst på årets Macho Man Contest. Förloraren som med största sannolikhet kommer att heta AspLövet får ställa upp på Ultralånga DM i H21-klassen (Säkert 20+ km) Jobbigt läge Lövet..

2. Med Mickis slog jag vad om att tävla om största viktminsking. 23 november till 1 april. Förloraren måste bjuda vinnaren på ett valfritt TV-spel. Kan bli dyrt i vårplånboken.


Så inte direkt "Som man bäddar får man ligga" utan mer "Som man super får man lida" Imorgon är det invägning och sen är det full fart frammåt vad gäller träning och kost. Ingenting kan stoppa mig, ni kommer hitta mig som......