onsdag, januari 25, 2006

Minns det som det var

Efter att ha sprungit Nattcupen på den 35 åriga kartan häromveckan så insåg man att orientering på den tiden var minst lika bra som den är nu. Och den karatn gjorde inte bort sig 2006. Tyvärr finns det vissa saker från förr som man bäst låter vara kvar med glädje och räksallad på toppen i minnet. Halkade in på en Commodore64 sida där man kan återuppleva sina gamla spelfavoriter igen. Minnen av timmar med Commando, Ghost n Goblins, Blue Max, Spy vs Spy, Paradroid, Pitfall, Stunt Car Racer, Rick Dangerous, Manic Miner, Chuckie Egg mfl får sig en riktig törn i kanten. För att inte säga totalhaverare, missar målet och dricker fimpen ur den kvarglömda ölburken. Hur tusen kunde man tycka att detta var snyggt och spelbart?

2 Comments:

At 1/25/2006 4:57 em, Anonymous Anonym said...

Hej!
sitter pa flygplatsen i BA och vantar pa ett fosenat flyg till el Calafate. skall tillbringa en vecka med is, regn, vilda djur, vandringar och batar.. krya pa dig och halsa ganget.

 
At 1/26/2006 7:23 fm, Anonymous Anonym said...

Det måste vart en ordentlig nostalgitripp att kolla runt på den sidan.Det fanns en tid när man imponerades även av dessa spel.Fast när man kollar in dagens grymma spel så har man svårt att fatta det.Det har skett en viss utveckling inom det området dom senast 20 åren.
Jag behöver nog en nytändning inom mitt spelande så jag kanske kan få låna R.E. 4 av dig.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se