torsdag, februari 23, 2006

Mailinglistor

En jävla skandal det här med ELIT-mailinglistan där kändisar och dess närmaste anhang haft en hemlig grupp där dom snackar skit om allt och alla.

Något nytt är det ju dock inte.

Jag har i flera år haft en mailinglista med enbart mig själv som mottagare där jag snackar skit om mig själv och hur tragisk min orienteringskarriär blivit. Sen svarar jag på mina egna mail där jag kastar skit tillbaka på mig själv och sen så är jag i gång. Så håller jag på hela dagarna, det tar ta mig fan aldrig slut skall ni veta!

Skit också nu fick jag ett mail av mig själv igen...

6 Comments:

At 2/24/2006 7:24 fm, Anonymous Anonym said...

Vi kanske skall starta en mailinglista där vi snackar skit om allt och alla inom orienteringssporten, äh va f-n det är ju bara och läsa din blogg.

 
At 2/24/2006 8:26 fm, Blogger AspLövet said...

Menar du att jag snackar skit om allt och alla eller att jag borde det? Att jag snackar både upp och ner mig själv är jag helt på det klara med dock. Eftersom vi inte är ELIT så måste vi kanske ha ett mer passande namn på vår grupp. Vad sägs om, "H21B som i Bittra" ?

 
At 2/24/2006 8:56 fm, Anonymous Anonym said...

En fråga som jag brukar ställa mig är vad den gråa massan som inte är elit men tränar bra ändå ska kalla sig? Motionär är ju lite hurtbulligt och nedvärderande men för att vara elit bör man ju ändå ha en satsning mot toppen eller placera sig top 20-30 på SM.
Så vad kallar sig en föredetting som ändå lägger ner 5-9 timmar i veckan och fortfarande springer elitklass när chansen finns?

Har du något bra förslag?

 
At 2/24/2006 9:10 fm, Blogger AspLövet said...

Nu är ju inte jag den som springer elitklass när jag får chansen direkt. Till folk som frågar brukar jag säga att jag är elitmotionär, vill mycket men kan lite. Fast något bra namn på den kategorin löpare vetetusan om jag har förslag på. Vad kallar sig fotbolsspelare som harvar i div. 2 typ?

 
At 2/24/2006 3:16 em, Anonymous Anonym said...

Cannotwannabe kanske?

 
At 2/24/2006 3:48 em, Blogger AspLövet said...

Wingstedts vänner ?

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se