lördag, februari 04, 2006

Show me the money!!

Jag har en genialiskt affärsidé. Jag kommer att börja massproducera en ny kompass med behagfulla bilder inpräntade på baksidan av kompassen. Givetvis kommer dom i den slutgiltiga versionen var lätt transparanta. Tänk er tanken vilket samlarobjekt detta kommer att bli eftersom vi endast kommer ge ut ett mindre antal ex av varje kompassmodell. Detta kommer nog på sikt få samma status bland modelltjejer som att få vara med i Sports Illustrated´s Swimsuit issue. Kompasser som samlarobjekt, varför har ingen tänkt på det förut? Det behövs lite avklätt förmodligen för att folk skall förstå. Snart kanske det inte bara är boxning och speedway som har lättklädda damer på sina arrangemang.

Vadå bakåtsträvare och mansgris? Jag ger bara folk vad dom vill ha. Vem vet, jag kanske är VD på ett aktienoterat bolag om 10 år. Då kommer ni nog få krypa till korset med era åsikter.

3 Comments:

At 2/06/2006 9:07 fm, Anonymous Anonym said...

Beställer en direkt.....!

 
At 2/06/2006 10:10 fm, Blogger AspLövet said...

Blondin eller brunett. Air bags eller inte. NSFW eller SFW? Urvalet är stort :-)

 
At 2/19/2006 3:59 em, Anonymous Anonym said...

Fat Pipe har tagit din idé till innebandyklubbor, vilket IBK Dalen som sponsras av Fat Pipe reagerat på. http://fatpipe.nu/L7/img/lapa.jpg

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se