måndag, februari 13, 2006

UK

Jag beslöt mig för att kolla läget lite med klubbens nya UK och skickade ut en vagt formulerad mailtrevare som löd.

Hej UK, jag tycker ni gör ett jättebra jobb.

Jag undrar bara om jag mot all förmodan skulle vara skadefri i år, hur tänkte ni då utnyttja mig på årets kavlar?

Hälsn
AspLövet



Inom 10 minuter hade jag fåttt svar ifrån båda ledamöterna i UK vilket får en att undra om dom verkligen tar sin uppgift på så stort allvar, eller om dom helt enkelt precis som mig inte har bättre saker för sig än att surfa och stirra sin blind på mailinboxen. Nåja, man borde inte bli förvånad när två lite bättre killar sköter rulljansen. Svaren jag fick löd.


[UK-1]
Tjena!

Där du passar bäst... :-) Det har vi inte hunnit gå igenom än, men en vild gissning skulle väl vara att du kommer ha en lampa på huvudet.


[UK-2]
Tackar, ja som vi rivstartat i år saknar nog motstycke... ;-)

Så här har vi tänkt:

Så ofta,långt o svårt som möjligt.... ;-)
En sån orienteringssäker resurs som du Löw1 kan bara nyttjas på ett sätt, helt enkelt på den sträcka där du gör mest nytta för laget på resp. stafett, vilket alltså kan innebära ena gången med, nästa gång utan... lampa!

Vi jobbar som sagt HÅRT och kommer fortlöpande hålla dig och övriga löpare underrättad! ;-)

Mvh UK

PS. Extraträna gärna med lampa på hemma, vid tex städning, blöjbyten o matlagning etc. så kroppen blir så van som möjligt... :-D



Det är som ni kan se ganska politiskt korrekta svar man får. Hade dom varit lite mer konkreta och ärliga hade dom nog sagt som det brukar låta att. "Tack för frågan AspLövet, men med din skadehistorik så ingår du inte i några planer för året" Dom verkar dock vara överrens om att jag skall springa en nattsträcka där det så erbjuds. Det får mig osökt att minnas en Smålandskavle i början av 90-talet. Jag bommade en kontroll med 10-15 minuter, en bomtyp som jag inte varit med varken före eller efter det tillfället. Jag skulle springa rakt norrut i ett relativt tätt skogsparti, men upprepade gånger när jag tittade till kompassen var jag på väg söderut. Jag kan än idag inte förstå vad det var som gick fel den där kalla och mörka natten i Småland. Hursomhaver Måsenstafetten går den 26 mars och Rånässtafetten den 8 april. Vi får väl se om det blir min kropp eller UK som kommer först med dåliga nyheter för min del.