söndag, mars 26, 2006

Kost-Ö [Dag 14] - Slutet

Idag har jag tillbringat mina vakna timmar med att stirra ut genom fönstret. Jag vet inte vad det var för väder där utanför ty jag såg inte längre än till glaset i fönstret. Plötsligt knackade det på dörren och där stod Båtmannne. "Det är dags att åka hem" sa han. "Varför då, det är ju 5 dagar kvar" sa jag förvånat. "Du är förbrukad vara. Ratad, rejected och som rutten frukt så slängs du ut från ön. Tack för den här tiden och kom aldrig tillbaka" sa han iskallt. Jag fick packa ihop mina små pinaler och ta ett tårfyllt adjö av mina vänner Arto och Rautiainen. På väg till båten så frågade jag om det var OK om vi lämnade Gubbvaderna på ön men han skakade bara på huvudet.

När jag klev in genom dörren hemma i verkligheten stod min fru i hallen och sa glatt. "Är du redan hemma!" Jag börjar undra vad det egentligen är som har hänt mig. Tyvärr klev Gubbvaderna in bakom mig i lägenheten och såg drygt nöjda ut. Dom svinen!

1 Comments:

At 3/27/2006 7:35 fm, Anonymous Anonym said...

Tråkigt att din vistelse på ön är över, det har varit underhållning på hög nivå att läsa om dina bravader.Fast framförallt tråkigt att dina gamla gubbvader har hittat dig igen.
Välkommen till verkligheten.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se