onsdag, juni 28, 2006

Gårdagens träning

Jag genomförde gårdagens träning helt enligt plan. 20 minuters lätt löpning, sen genomförde jag min slyslinga på 14,31 och som avslutning 10 minuters lätt nedjoggning. Tyvärr är formen inte bättre än att efter den lätta uppvärmningen blev farten inte direkt bättre på orienteringsslingan. I och för sig är det gröna riktigt grönt med dålig botten och mycket sly blandat med ett tätt gran/tallbestånd. Jag hade ingen kompass med mig så det gällde att vara koncentrerad på utgångsvinklarna från kontrollerna.

S-1
Rakt norrut och jag kommer fram och ser höjden ca 30 meter NV om mig. Eftersom kartan har några år på nacken så har beståndsgränsen vuxit bort, något som jag nästan misstänkte.

1-2
Riktigt tät och dålig skog. Jag ser inte dom igenväxta gulfläckarna men kommer till punkthöjden i ringens NV-kant. Svänger ner mot punkthöjderna som är tydliga.

2-3
Här kör jag rakt söderut (utan kompass). Touchar höjdpartiet i det gröna, över kärret och över stigen. Går sen via den gula fläcken på hjälpkurvan rakt mot kontrollen och får som sista säkra sänkan i norra ringkanten.

3-4
Rakt på för att runda höjdkanten upp mot stenen. Här börjar min måttliga fart göra mig trött.

4-5
Tror att jag springer nära punkthöjderna i det gröna men det måste bara ha varit höjdkurvan för när jag kommer ut på stigen har jag i princip sprungit rakt norrut. Hoppar nästan av stigen direkt och springer snett fram emot stenarna.

5-M
Springer rakt norrut fram emot ringhöjden för att undvika det dåliga kärret rakt på. Har sen inga problem att få målhöjden.

Allt som allt ett kort men trevligt pass i riktigt dålig terräng. Vi får väl se om jag om en månad kan springa banor som osar lite mer H40-längd.