söndag, juli 16, 2006

Sten

Sten är ett jävligt coolt namn. Kanske inte nere på Stureplan, men är det ett namn som funkar i orienteringskretsar så är det Sten. Förmodligen för att det är det enda namnet som har någon som helst passning till sporten. Om inte någon nu kontrar med att visst fan kan man heta Ruin, Göl eller Torn. Skaffa ett liv säger jag till er. Sen kan man iofs heta Grop och Bäck i efternamn men nu skiter vi i den biten tack. Tillbaka till Sten. Sten måste ju vara en hård kille. Han räds inga hårda backpass och charmar kjoltyg på löpande band. Han sveper Jack Daniels till frukost och kör 50 st 70/20 intervaller på lunchrasten. Han springer Fjällorienteringen tillsammans med sig själv och gnäller aldrig över kallt vatten i duschen. Kort och gott är Sten en kille som står upp när alla andra viker ner sig.

Därför blir jag lite fövånad när jag "googlar" på Sten och hittar denna man. Är det bara skenet som bedrar? Jag hoppas det. Han är ju byggd som en sten i alla fall.

3 Comments:

At 7/17/2006 9:58 fm, Anonymous Anonym said...

Stig?

 
At 7/17/2006 10:02 fm, Blogger AspLövet said...

Nope.. för då tänker jag på Stig
g Helmer och han är fan inte cool. Men å andra sidan var Stig Bergling en spion av rang men han fegade ur så han räknas inte.

 
At 6/12/2019 2:44 em, Blogger osm18 said...

şahin k

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se