fredag, september 15, 2006

Det smakar guld


Jodå. mitt batteri tog ett välförtjänt guld igår kväll. Zeke gjorde det han förväntades göra. Nu kan jag med äran i behåll arkivera säsongen 2006. 100% utdelning blev det i år alltså. Nu hade jag dock inte hela äran i guldet så man kanske får vika ner sig och säga att det bara blev 20% utdelning. Inte fy skam det heller. Till säsongen 2007 kanske jag skulle utveckla konceptet och börja leasa ut mer av min oanvända utrustning och dessutom ta betalt för det. Jag menar, vem vill inte springa i mina nya Integrator, mina gamla vj-pannband, min oanvända Nor-kompass från 80-talet och kanske, kanske kan jag få någon att köra i mina gamla noppiga ol-strumpor. Pengar kommer inte att vara en trång sektor för mig nästa år.

4 Comments:

At 9/15/2006 8:42 fm, Anonymous Anonym said...

Pryldoping, det var därför inte jag vann med andra ord........

Måste lämna in en protest till tävlingsledningen.

 
At 9/15/2006 9:40 fm, Anonymous Anonym said...

Halva Guldpungen är din Löw1. De vet du! Kunde inte matcha Grudd direkt, men det beroddde inte en sekund på ditt grymma batteri, utan snarare på mina stumma vader, som knöt sig direkt, efter inledande 200m på grusväg på väg mot 1:a.

Men d gjorde ju inte så mycket, Robban och Kula hade ju lite annat än "spik på", för sig i skogen så de blev ju en s k "promenadseger".

Stort tack för lånet av batteriet!! Jag kan lova att återkomma inför 2007, med att hyra så myckaet som möjligt av din utrustning, känns som en bra garant för lyckat resultat. Speciellt den gamla Nor-kompassen och dom noppiga strumporna lockar.... ;-) /Zeke

 
At 9/15/2006 1:17 em, Anonymous Anonym said...

GuldPengen menar jag fösrstås... ;-)

 
At 9/15/2006 1:39 em, Blogger AspLövet said...

Pung eller Peng spelar ingen roll. Guld som guld!!

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se