fredag, september 29, 2006

Nya skador?

Okey AspLövet sitt ner nu. Vi har potentiellt dåliga nyheter till dig.

- Jag sitter redan. Huh!? Dåliga nyheter??

Som du vet har du ju gått till den där Rehab-tjejen som jobbat med ditt inflammerade knä och dina överstela vrister som tros vara orsaken till gubbvaderna.

- Ehhh.. Jaaa?

Vad du inte minns, som hon sa då du var upptagen med att drömma om våren 2007, men som nu uppdagats, är att det kan finnas ytterligare en skada som ligger till grund för stelheten i dina vrister.

- Förlåt vad sa du? Jag satt och tänkte på den där jävla texten som slutade med raden "Kvar ligger min arm" Den är så sjukt bra att jag blir alldeles matt.

Jag sa inte det jag nu kommer att säga, så lyssna för en enda jävla gångs skull!! Det finns misstankar om att du i din stela och smärtande högervrist har en lös benbit eller broskbildning. Fattar du vad jag säger?

- "Kvar ligger min arm" Hahaha.. ja herre jävlar!

AspLövet!

- Förlåt, lösa benbitar sa du. Nema problema. Vad behöver jag göra för att få bort det?

Du måste kontakta Löwets Specialistklinik för att om så är fallet få till en artoskopi men dit får du inte komma utan remiss så du måste först kontakta din lokala läkare som kan ordna en remiss för röntgen som sen när det är avklarat skall analyseras av din lokal läkare som sen kan ordna ytterligare en remiss till Löwets specialistklinik som då kan hjälpa dig. Har du tur har du tuffat igenom det Svenska sjukvårdssystemet lagom till din H45 premiär.

Vad fan! Var det inget värre än så. Har du något telefonnummer jag kan ringa?

Nej, prova att googla som du gör när du letar efter bilder på Salma.