tisdag, oktober 24, 2006

AspLövet vs Emil Wingstedt

Det är många som hör av sig till aspleaf.blogspot.com och på fullaste allvar säger att AspLövet är vår nästa Emil Wingstedt. För att faktualisera dessa påståenden så tittade vi lite noggrannare på dom här två världsstjärnorna. Eller en världsstjärna och han den där andra, Emil ni vet. Vi tror att svaren på vår undersökning som ni kan se nedan säger allt.

Motivation

AspLövet
Letar efter motivationen med bajspromenader tillsammans med sin hund. Ibland när han andas in den kalla kvällsluften kan han få vibbar av nattorientering men det brukar försvinna när det är dags att ta fram den svarta lilla plastpåsen som han skall skopa upp lite lagom löst hundbajs med. AspLövet brukar även stretcha sina vader i rulltrappan utanför jobbet men det blir bara halvbra för den stannar nästan alltid halvvägs för honom.

Emil Wingstedt.
Vann Blodslitet

Är jävligt bra på

AspLövet
Vara bitter. Är även bra på att spela glad trots att han är bitter. En gång i våras tippade AspLövet på vem som skulle vinna Tiomila. Han hade fel.

Emil Wingstedt.
Vann Blodslitet

Säsongsresultat

AspLövet
Anmälde sig nästan till Vallentunas tävling i september. Han har följt alla stora tävlingar och kavlar på nätet. Har en nygjord H40-pärm som iofs saknar innehåll ännu men den står i bokhyllan.

Emil Wingstedt.
Vann Blodslitet

Dagsform

AspLövet
Har formen av en normalrund soffpotatis. Hans löpform skulle inte göra bort sig på en inskolningsbana. Då blir det både sura, glada och bittra gubbar i skogen. Osäkert om han skall prova på detta eftersom risk för att bli kallad för pedofil kan förekomma.

Emil Wingstedt.
Vann Blodslitet

Utstrålning

AspLövet
Kroppsvikten flukterar. Har fått ett grått hårstrå för varje gubbvadsbristning. Börjar därför påminna om Glenn Hysén i håret. Gillar gråa tröjor. Förlåt, blåa tröjor skall det vara.

Emil Wingstedt.
Är snygg. Visste ni att han trots sin snygghet vann Blodslitet?


Vinnare

AspLövet
Näee....

Emil Wingstedt.
Vann Blodslitet