tisdag, oktober 03, 2006

Klädsel

Börjar man inte lessna lite på den här infekterade klädfrågan. Antingen får ju förbundet börja ta i med hårdhandskarna och verkligen diska folk med en nolltolerans som vapen eller så får dom släppa klädseln helt fritt.

Som det är nu så delar dom ut gula kort och varningar till förbannelse men inget mer. Det blir liksom. Här får du ett gult kort din fuskare. Gör inte om det här för då får du... ehh.. ett... ehh.. gult kort.. ehh.. din fuskare. Och om du inte lyder oss då.. ehh.. då skall vi.. ehh.. gråta ut i Skogssport över att ingen lyssnar på oss. Så de så!! Vad säger du nu va?

Eftersom vi i nuläget inte har någon gulsot eller liknande smittsam sjukdom så får väl helt enkelt folk springa i bäst fan dom vill. Är man en sån som vill få benen sönderrivna och visa upp sin bleka lekamen för alla så låt dom göra det då. Bara folk är medvetna om att dom har sig själva att skylla så är det inget mer med det. jag kan inte se mig själv springa med bara ben. Jaja, nu tänker ni säkert. Men du håller ju inte på med orientering längre, varför skulle vi bry oss om vad du tycker? Precis, det skall ni inte göra. Men kom inte till mig sen om jag hade fel. För i ärlighetens namn så skiter jag fullständigt i vad som beslutas bara jag slipper läsa allt jävla klädtjafsande!!