söndag, oktober 22, 2006

Missconduct

En sak har jag lärt mig idag. Några hockeyspelare kommer inte Miniknatarna att bli. Maken till hemskare föräldrasport är svårt att finna. Man sitter och fryser oavsett vilken temperatur det är utanför. Inte för att man kan kalla orientering för någon rolig publiksport men allt som oftast så bjuds det i alla fall på bra väder och frisk luft. Dagens sportaktivitet var som publik på knattehockey i Jakobsberg. I skarp kontrast till den kyliga ishallen så hade serveringen en söt tjej i 20-års åldern som behållning. Hade jag inte varit lyckligt gift kanske man kunde tro att jag blivit gammal, bitter och gubbsjuk. Nu är jag bara två av dom sakerna tack och lov. Hursomhelst la jag in en stor beställning i serveringen.

Hej! Jag skulle vilja ha tre stycken kaffe, två med mjölk och en svart. Sen vill jag ha en Mer med päronsmak. Kan du ta av dig tröjan och visa mig dina bröst? Jag tar också en cola samt en Pripps Energy. Det är bra sen tack.

Efter att äntligen ha kommit ut ur hockeykylan och omfamnat det svenska höstrusket så åkte vi till IKEA. Söndag. IKEA. Bra tänkt AspLövet. Jag inbillade mig att eftersom alla stockholmare brukar vara där på lördag så skulle det vara folktomt på söndagen. Jag antar att "geni" inte bör nämnas som egenskap i min CV.

1 Comments:

At 10/22/2006 9:41 em, Anonymous Anonym said...

Hockey är tyvärr en ganska tveksam sport för ungar och def ingen kul sport att snegla på för vettiga föräldrar, jag vet.
Hua!
Har nu varit föreningsaktiv (idrotts-)förälder i ganska många år, som innehållit just hockey, fotboll, innebandy och naturligtvis orientering.
Tyvärr för hockeyn så går den sporten bort, fetbort, på ett första granskningsstadium.
Således, va jävligt skeptiskt om telningarna ni har börjar jiddra om klubba o puck. Sätt hellre en kompass i näven på dem - även om det inte finns miljoner i drömmarnas pott!!!

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se