fredag, oktober 20, 2006

Situation AspLövet

Jag sitter och bläddrar i gratistidningen, Situation AspLövet. Magazinet som utkommer den tredje fredagen varje oktober men enbart om Sibylla har namnsdag den dagen. Kopplingen AspLövet/Sibylla är en trogen kombination. Superstar och tunnbrödsrullar (med 2 grillade och räksallad) har alltid legat AspLövet varmt om hjärtat.

Tillbaka till tidningen.

Den är tryckt på ett väldigt tjockt och glättigt material. Litegrann som dom här obskyra tyska porrmagazinen som man kan se på bensinmackar av lägre rang. Innehållet är som AspLövet själv av blandad karaktär. Bland mycket oläsbart kan man hitta en lång artikel om AspLövets knän som har blivit sämre igen. Frågan är om det inte börjar röra sig om kronisk inflammation i främre senfästena. AspLövet avslöjar också att han ämnar hålla sig vit ända fram till den 11 november. Han medger dock i slutet av den notisen att det aldrig kommer funka. Det finns dessutom 2 sidor med färgfoton från AspLövets Jukolaresor. Den mest minnesvärda bilden är på AspLövet när han bär på en lokal skylt som han snott. Året var 1997 i Jyväskylä. Bortsett från dom djupgående artiklarna om att det var bättre förr, AspLövets sämsta orienteringsminnen (dom är många), AspLövet testar sprintorientering i Hötorgshallen och varför finskt blod inte alltid innbär sisu så är tidningen fylld av reklam. Reklam för skogsmaskiner. Vet inte om det är någon symbolik i det. Kanske har det gallrats lite för mycket i AspLövets hjärna. Kvar finns bara ett brötigt hygge till hälften igenväxt av sly. AspLövet gillar sly.

Tillbaka till tidningen.

Omslaget som jag inte tänker scanna in och visa är en svart/vit bild på AspLövets vader. Dom är en ynklig syn. Tacka fan för att dom inte vill springa.