fredag, oktober 20, 2006

Suntory

Jag har just sett den underbara filmen "Lost in Transition" med Bill Murray. Jag gillar Bill Murray. Han glider genom den filmen med en skön avslappnad stil i en helt främmande miljö. Ibland kan jag känna mig som Bill Murray utan att behöva vara i Japan. Det funkar bra att befinna sig i sydöstra hörnet av Runsa-Runbykartan. jag kan inte sova och jag vet inte vart jag skall ta vägen. AspLövet goes Transition. Frågan är bara vart?

3 Comments:

At 10/22/2006 7:44 em, Anonymous Anonym said...

Det är en grymt skön rulle. Och här hemma hos mig står en flaska Suntory, inköpt när jag var i Tokyo i somras. Oh, nu blev man sugen, ska gå och slå upp. Det bästa med att se filme igen nu efter att man varit där är att man sitter och känner igen sig hela tiden, från de virkade sätesöverdragen i taxin till de obegripliga tv-programmen. Skål! Kampai!

 
At 10/22/2006 7:58 em, Blogger AspLövet said...

Avundsjuk. Jag vill också åka till Japan och spela obskyra sexspel i spelhallar. Sjunga karaoke med stupfulla japaner och handla massor av onödigt nödvändiga prylar.

 
At 10/23/2006 11:23 fm, Anonymous Anonym said...

1. Check
2. Check
3. Check

Fast ibland tror jag att myckat av de bizarra företeelserna i Japan existerar mest bara därför att vi turister förväntar oss det, och dessutom är så dumma att vi betalar för det...

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se