måndag, november 27, 2006

En dröm i natt

Hallå!! Är det någon som hör mig däruppe? Kan ni skicka ner musen så att jag kan klättra upp längs med sladden. Min startid är om 4 minuter och jag kommer inte upp till tävlingsplatsen. Skit också! Jag tror att jag drömmer. jag måste drömma, annars skulle jag inte vara 15 cm hög och stå nedanför mitt skrivbord på jobbet fullt tävlingaklädd. Kartan jag har i min hand påminner starkt om skrivbordet på jobbet i alla fall. Aj fan! Nu kommer städaren med sin dammsugare också. Bäst att gömma sig i kabelhärvan under bordet. Puhh! Han gick förbi. Vart var jag. Ja just det. Starten verkar vara vid min scanner men dit kommer jag aldrig att kunna ta mig. Men titta här! En bit av den där smörgåsen som jag åt i förrförra veckan ligger bland kablarna och mår bra. Gott! Hur stor är Lilla My egentligen? Jag börjar förstå hennes bistra min om det är på den här höjdnivån hon lever sitt liv bland dom sävliga Mumintrollen. Se där nu har jag missat min starttid också. Jag tror att jag måste lägga mig ner och vila lite. Tror ni att det är ett sundhetstecken att behöva vila i sina drömmar? Jag har till råga på allt ont i knäna i drömmen. Inte ens mitt undermedvetna vill mig gott här i livet.

AspLövet - DNS

2 Comments:

At 11/27/2006 3:46 em, Anonymous Anonym said...

Orientering på skrivbordet? Har du hamnat i något slags inomhusorienteringspsykos? Det är lätt hänt i dagens mediafixerade idrott...
-Förresten, det var väl en kalkonsmörgås?

 
At 11/27/2006 3:56 em, Blogger AspLövet said...

Hahahaha! Eftersom det var en dröm så minns jag inte vilken sorts smörgås det var, men nog är risken stor att det var en Kalkonmacka. Jag tror till och med att det var en smörgås från Eldorado. Billigt skit också.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se