onsdag, december 20, 2006

Årets Julklapp - 2

En Japanska affärsman

Vad fan skall jag med en sån till tänker du då. Precis. Det är det som är det geniala. Ingen annan kommer att ha en egen Japansk affärsman. Förutom att du då är helt ensam om en sån, vilket ger extra liv bara det, så kommer han vara ovärderlig i din orienteringskarriär. Snart är det bara inom orienteringen där alla stjärnor inte har sin egen agent. Därför bör just du skaffa dig en sån. Men varför en Japansk affärsman frågar du dig kanske? Av den enkla anledningen att man får jävligt mycket för pengarna. Eller pengar och pengar. Är du riktigt slipad kan du komma undan med lite rå fisk till middag och en öl på söndagarna som betalning. Men gissa om du får mycket tillbaka. Här snackar vi om en kille som jobbar 20 timmar om dagen 6 dagar i veckan. Söndagar skall han vara ledig och det är då du bjuder honom på en öl så att han inte hinner tänka efter innan nästa arbetsvecka är igång igen. Bjud inte på mer än en öl dock för då kan det gå som för killen på bilden. Japanska affärsmän brukar bli jääääävligt bakfulla.

Men vad gör den Japanska affärsmanen? Han jobbar som ett svin för att din karriär skall lyckas helt enkelt. Du behöver aldrig mer tänka på ekonomi, teknik eller vardagstrivialiteter längre. När du vaknar står frukosten klar. När du tränar så är han redan ute med kommande veckas träningskontroller. När du duschar så tvättar han din rygg. När du äter så gör han miljonklipp åt dig genom att sälja Manga-porr till nördiga västerlänningar. När du behöver nya orienteringsskor så har han redan köpt en fabrik i Kina som gör exakta kopior av Silvas senaste skor fast med bättre kvalitet. När du är trött så drar han Haiku-dikter så att du somnar sött. När du är nervös inför tävlingarna så hotar han med Seppuku för att få dig på andra tankar. Kartpärmen kommer i hans regi att vara inbunden i läder och ha alla resultat inskrivna för hand i värsta kalligrafistilen. Kort sagt viger den Japanska affärsmannen sitt liv åt dig. Han skulle nog vara årets julklapp alla år om det inte vore så jävla långt till Japan. Om du är smart beställer du en på internet. Du får en Japansk affärsman, levererad av DHL i en liten trälåda, på mindre än en vecka. Lådan kan du sen ställa in i klädskrubben och ha som bostad åt din Japanska affärsman. Det kan låta grymt men din Japanska affärsman är van med såna små bostäder. Att han sen inte behöver ha sina föräldrarna i lådan kommer att göra honom överlycklig.

Lycka till med din egen Japanska affärsman nu. Matane!

3 Comments:

At 12/21/2006 8:53 fm, Anonymous Anonym said...

Hälften av alla asiater överhuvudtaget (alltså inte bara japaner) saknar en gen som ska koda för ett enzym som bryter ner alkohol. Därför tål dom knappt alkohol och blir lätt fulla får hjärtklappning, diarre, högt blodtryck och blir röda i ansiktet

 
At 12/21/2006 3:43 em, Anonymous Anonym said...

Jag visste väl det, har alltid misstänkt att jag är lite asiatisk.

 
At 12/22/2006 10:54 fm, Anonymous Anonym said...

give me, give me...

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se