torsdag, januari 11, 2007

Skandal

Jag är inte arg. Jag är förbannad. Idag är det den 11 januari och det är snart bara 100 dagar kvar till Tiomila. Men vad får man för information från en av världens mest klassiska orienteringstävlingar. Inte ett skit mina damer och herrar. Jag vet inte hur ni lägger upp er vinterträning men för mig är planering A och O. Eller säg A till Ö för att vara mer korrekt. Jag menar. Vem fan planerar till O? Det är som att sluta springa halvvägs på tävlingarna. Nåja. Tillbaka till den borttappade inbjudan. Hur skall man lägga upp sin vinterträning om man inte vet förutsättningarna på Tiomila. Det är som att famla i mörker. Mörkare än vad det redan är så att säga. Jag vill ha information som vägleder mig. Information som inspirerar mig. Jag vill veta en enda jävla sak om man skall vara exakt. Hur långt är det mellan Parkeringen och TC? Något annat är jag inte intresserad av faktist. Är det barnvagnsvänlig väg? Är den väl snitslad? P-biljett? Lerig åker? Vad kostar det att parkera? Det finns så många frågor i den lilla viktiga informationen som jag behöver veta redan nu för att lägga upp vintern. Banlängder, startider, karttjafs och annat oviktigt skiter jag i. Ge mig svar nu för fan. Är det värt att åka dit eller skiter ni i oss långtidsplanerande parkeringsentusiaster som vanligt?

3 Comments:

At 1/11/2007 9:43 em, Anonymous Anonym said...

Bra AspLövet!
Äntligen någon som har modet att ta i denna känsliga fråga.
Passar samtidigt på att slå ett slag för oss motorcyklister som ALDRIG får en anvisad parkering på tävlingarna. Vilken arrangör blir först med att erbjuda MC-parkering?
Sen är det en helt annan sak att iaf jag alltid kör min hoj ända fram till TC och inte fan pröjsar jag en enda spänn för det nöjet.
Ha, där får ni alla skitarrangörer!

 
At 1/12/2007 9:02 fm, Anonymous Anonym said...

"23 April 2005,klockan 06.10 Lördag morgon,Arlanda flygfält.

Har just landat,står och spanar in hur jag skall ta mig vidare mot 10Mila (buss tåg).Ser en före detta landslagsorienterare som tydligen har varit med på samma flyg, numera jobbar han med att sälja sportutrustning,så jag anar att han är på väg till 10Mila för att jobba.Känner honom bara till namnet,men fräck som man är så frågar jag om han har fixad transport och om jag i såfall kan åka med.Det var en släkting till honom som hämtade oss,så efter ett par mil blev det paus hos släktingen där frun i huset serverade en rejäl frukost.
Sedan blev det bilbyte och färden fortsatte i en skåpbil som skulle leverera utrustning till sportförsäljningstältet på 10Mila,så det året promenerade jag inte en meter för att ta mig till TC,utan fick stiga av 10meter från infon.Snacka om lyckat "vägval".

Dethär var på den tiden jag jag inte bekymrade mig i förtid om hur jag skulle ta mig till 10Mila.Nuförtiden är det annat...

Eftersom jag är samme person som har skrivit på 10Milas sidor och frågat: "var f-n är inbjudan?".Så jag antar att jag är en stor orsak till Asplövets inlägg i dag.

Vad har hänt,när jag har ändrat från bekymmerslös yngling till gnällig gubbe på bara ett par år?
Jag har ju nästan blivit lika bitter som Asplövet...

För några veckor sedan fick jag reda på asplövets riktiga efternamn,det var i samband med asplövets blogg om den norske musikern,som kanske var hans bror?.
Då insåg jag,att det för mig okända paret som jag käkade gröt hos klockan halv sju en lördagmorgon i april 2005 hade ju samma efternamn ,så de måste ha varit den legendariske asplövets föräldrar.

Så nu frågar jag mig kan det vara så att bitterheten smittar? och förresten nu när jag tänker efter så började mina löparknän/gubbvader trilskas våren 2005."

 
At 1/12/2007 9:48 fm, Blogger AspLövet said...

Böuvi>> Du är för all framtid brännmärkat av den AspLövska förbannelsen och kommer att få leva resten av ditt liv hand i hand med gubbvader och bitterhet. Det finns bara ett sätt att bryta förbannelsen. Skicka 1 miljon kronor i ett anonymt paket till mig så skall jag se till att allt blir bra igen. Eller så slutar du läsa min blogg. Det finns folk som säger att dom blivit mycket gladare och friskare efter att ha lämnat den bakom sig ;-)

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se