tisdag, mars 06, 2007

Titta på dom där idioterna

Champions League. Valencia mot Inter. Spanskt temperament mot Italienskt vansinne. Det slutade som sig bör med ett riktigt rallarslagsmål mellan spelare, ledare och diverse löst folk som dök upp från ingenstans. Sånt ser man sällan här uppe i norr. Själv satt jag 60 minuter och trampade i lagom menlös takt på motionscykeln. Inte så upphetsande som fotbollsmatchen på tv. Fast dom behöver å andra sidan inte gå till jobbet imorgon bitti. I alla fall inte ett jobb som betalar lika mycket som dom killarna tjänar på tiden det tar att byta kalsonger. Jag är inte alls avundsjuk. Jag är bara bitter.

2 Comments:

At 3/07/2007 10:13 fm, Anonymous Anonym said...

Påminde det inte lite om rallarslagsmålen vid diverse förstakontroller på 10-mila? Nä det var klart värre igår. Vi orienterare är för snälla och svär och knuffas bara lite när det blir kaos.

Skulle det inte vara intressant att sätta 11 Inter och 11 Valencia-spelare, nåja släng in avbytarna också de slog rätt bra de med, på en Tiomilaförstastärcka med bara en stämpel på ettan. Då skulle vi snacka slagsmål!

 
At 3/07/2007 4:44 em, Blogger AspLövet said...

Eller varför inte låta ledare och publik vara på plats vid första kontrollen på Tiomila när det hänger 2 vanliga stiftklämmoor på skärmen. Och nu menar jag riktiga Tiomila med 350 adrenalinstinna löpare som inte vill göra bort sig inför klubbens löpare och ledare.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se