måndag, mars 26, 2007

Varför gå ute när man kan gå inne?

Jag lät klockan rulla 35 minuter innan jag klev av motionscykeln och övergick till 15 minuter styrketräning. Rockmusiken i hörlurarna tog bort skramlet av övriga besökare på SATS och ännu ett tråkigt pass på rehabiliteringsschemat avklarat. Men det var ändå något som retade upp mig. Det verkar alltid vara någon liten skitsak som man hakar upp sig på hur man än försöker vända andra kinden till. Längs ena kortsidan i lokalen står 10 löpband uppradade, riktade ut mot väggen som inte är någon vägg utan ett stort panoramafönster. Utanför lyste solen och vårvärmen nådde nog +15 grader. På banden sprang, eller gick för det mesta, 10 personer i mer eller mindre bra skick med blicken fäst ut mot våren. Jag hade lust att ställa mig framför hela raden av människor och skrika.

MEN FÖR I HELVETE GÅ UT I VERKLIGHETEN OCH GÅ ISTÄLLET FÖR ATT STÄNGA IN ER HÄR LUKTANDES PÅ SVETTEN FRÅN SJUKGYMNASTISERANDE PENSIONÄRER OCH UPPUMPADE SNORUNGAR!

Men jag höll tyst och tog en slurk av min Gainomax (vaniljsmak) samtidigt som jag försökte förtränga hur kul Måsenstafetten verkade ha varit i helgen som passerade mig förbi.

2 Comments:

At 3/26/2007 2:45 em, Anonymous Anonym said...

Kan man inte cykla utomhus?
;-)

 
At 3/26/2007 3:07 em, Blogger AspLövet said...

Jag förstår hur du tänker även om du har fel.

Med en timmes lunch blir det hela lite tajt om jag tog med min mountainbike och först cyklade ute för att sen rusa in och göra mina styrkeövningar.

Kvalitetsmässigt och tidsmässigt blir det bäst att sitta på SATS motionscykel. Därmed inte sagt att det är roligare/bättre. Tvärtom suger det fett, men mina styrkeövningar görs bäst i maskiner så jag får bita i det ruttna äpplet vad gäller cyklingen.

Jag jobbar med logistik så tidsplanering är mitt mellannamn.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se