torsdag, april 26, 2007

Bra väder var det i alla fall

Idag gjorde jag ett ärligt STARCUS-försök att kombinera hård träning med fina naturupplevelser. Inte helt oväntat misslyckades jag med båda. Jag har tydligen för vek kropp för att simultant göra två så skilda saker. Det blev ett långt men rätt mjäkigt mountainbikepass med sporadiska inslag av natur. Tack och lov höll jag mig borta från djurupplevelser.

Från Infra-city drog jag mot Norrviken som jag rundade i norrkant och sen var det världens bästa mtb-stigar på Törnskogssidan ända ner till Edsberg. Förbi Norrviken tog jag mig till Bögs gård. Vid Bögs gård finns det en massa djur. Jag såg faktist ett par lamm så det är min fasta övertygelse att det åtminstone finns 2 heterosexuella får på Bögs gård. Om det nu inte har rört sig om tvångsinseminering förstås. Men vad fan då! Jag skulle ju inte prata om djur. Vi slutar här omedelbart bums innan jag berättar om världens hänsynslösaste djur. Zombie-fåret.

Vid Väsby gård en bit bort hade jag varit ute en timme och vattnet var slut. Tyvärr var vattenkranen där avstängd så jag fick fullfölja resten av passet utan vatten. Jag letade upp alla tekniska stigar jag kunde hitta och bortsett från en kortare fikapaus mitt ute i skogen rullade jag på hemmåt i lagom takt. Att rulla på hemmåt var inte så kort som det låter kan jag meddela. I Eds-backen toppade jag med 58,7 km/h vilket jag var nöjd med trots rätt grovmönstrade mtb-däck. I sista backen hem kom krampen i vaderna och gjorde mig lycklig. Passet stoppade på 38 km med tiden 2,20 timmar.

Nu skulle man kanske tro att allt var frid och fröjd på dagens pass och att den där typen som pissat på mig dom sista dagarna inte var med. Det var han. Den jäveln. När jag fikade så glömde jag kvar mina heta cykelbrillor liggandes i vitmossan. Så vitt jag vet så ligger dom där än.







3 Comments:

At 4/27/2007 8:38 fm, Anonymous Anonym said...

Det där var väl om något ett tvättäkta STARCUS-pass. Massor med natur, en knippe äventyr och (vad som ser ut som) stabil cykling. Om man får klaga på något ska det i så fall vara gocart-plankningen. Är det något som är förbjudet och bannlyst i team STARCUS så är det motorsport!

Är det inte en cola-burk man ser där på tredje bilden nerifrån?

Du har inte tänkt på att han som pissar på dig kanske gör det i all välmening? Han går över gränsen ibland (tex med pengarna) men annars så...

Förresten varför är det en han och inte en hon som pissar? Nej det är nog en han tjejer gör måhända nedriga saker men inte pissar dom på en ;-)

Jo alltså kan det inte vara så att igår tänkte han att AspLövet behöver ett pass till och därför lät han brillorna ligga kvar så du måste sticka och hämta dom.

Ha en skön helg och knäck gärna en fulwhisky när jag går ut på långa natten vid treblecket :-)

 
At 4/27/2007 9:35 fm, Blogger AspLövet said...

Inköpet av colaburken vid Statoil i Norrviken visade sig vara ett genidrag eftersom jag hade slut på vattnet efter drygt en timme.

Det blir ingen fulwhiskey framför datorn på årets Tiomila för mig. Jag skall åka bort och fundera ut en plan hur jag kan springa långa natten 2008.

 
At 4/27/2007 10:41 fm, Anonymous Anonym said...

Og så skal vi have en re-match på Långa Nattan i Skåne i 2009. 16 år efter min glorværdige sejr i Finland. Hvil i fred så længe !

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se