torsdag, april 12, 2007

Hemligt kartprojekt

Just nu sitter jag och pular med ett hemligt kartprojekt. Det rör sig om en rad olika kartor i konstiga former och färger. Jag ger ett smakprov nedan på en karta som är "under konstruktion". I slutet av maj kommer jag lägga upp alla mina varianter för beskådning.

10 Comments:

At 4/12/2007 10:22 em, Anonymous Anonym said...

Hmm, ska du bygga Waterpark på Ängsjö?

 
At 4/13/2007 8:23 fm, Blogger AspLövet said...

Inte Vattenland så mycket som Liga-land. Jag kommer att göra en nöjespark för barnsligt vuxna människor. Man kan åka omkring bland olika områden och känna samröre med olika "Ligor"

Feista-Liga
Knark-Liga
TVspels-Liga
McD-Liga
Snygg-Liga
Beista-Liga
Natt-Liga

osv...

Jag kan nog ta vilka summor som helst i inträde om du vill vara parkens ansikte utåt.

 
At 4/13/2007 8:42 fm, Anonymous Anonym said...

Eeyy, topp!! Dé vét du'!

 
At 4/13/2007 10:59 fm, Anonymous Anonym said...

Varför inte ta och testa PS´ förslag som han lämnade idag på Alternativet - Gör höjdkurvorna lila!!

 
At 4/16/2007 2:30 em, Anonymous Anonym said...

Känns som om du snott idén från Stof sommarläger i Ängsjö för två år sedan. Då var en sträcka på Äventyrskavlen på en karta med ändrade färger. Det är fult att stjäla!

LP

 
At 4/16/2007 2:40 em, Blogger AspLövet said...

Ojdå! Man vill ju inte stöta sig med legenden LP.

Jag var redan för två år sen för gammal för att vara med på StOF´s ungdomsläger så jag har ingen aning om vilka övningar ni hade då.

Givetvis kommer jag skrota detta kartklyveri och lägga den i papperskorgen. Du kanske kan räkna upp vilka udda kartvarianter du använt under din långa framgångsrika karriär så jag inte lyckas stjäl någon annan redan använd idé?

 
At 4/16/2007 3:33 em, Anonymous Anonym said...

Jag var kanske lite elak mot dig. Men man blev ju misstänksam när du valde just Ängsjö och du (i alla fall din klubb) ingår ju i årets arrangörstab för sommarlägret.

LP

 
At 4/16/2007 3:49 em, Blogger AspLövet said...

Du är faktist inte helt fel ute i dina misstankar.

Jag har blivit tillfrågad om jag kan hjälpa till med äventyrskavlen på StOF-lägret i år. Jag visste att på förra årets läger var det ingen orienteringsanknytning på sträckorna i äventyrskavlen utan bara en massa lekar. Jag tyckte nog när jag blev tillfrågad att det borde innehålla orientering.

Hursomhelst...

Vi hade möte i förra veckan och då hade jag med lite "konceptkartor" som man kunde använda. På det mötet fick jag reda på att för två år sen när ni (Järfälla) och Rotan hade detta läger vid Ängsjö så hade du ordnat en massa roliga och förvrängda kartor. Detta hade jag ingen aning om innan och det enda exemplen dom nämnde var en spegelvänd karta och en med enbart meridianer vill jag minnas.

Så trots vad som kanske syns vara en ren stöld så hade jag redan varit inne på denna linje innan jag fick reda på att ni använt detta på exakt samma ställe för 2 år sen.

Är det sånt här som kallas geniér tänker likadant? Näee.. Jag skojade bara. Min ihoptorkade bittra hjärna skall inte nämnas i ditt sammanhang.

Jag gillar dock idén med skojiga kartor och har använt det själv vid många tillfällen inom klubben. Förhoppningsvis kommer jag ha någon egen ide på lägret och inte pricka in alla dina kartor. Jag vet alltså inte alls hur äventyrskavlen såg ut för 2 år sen. Vad gäller den omfärgade kartan så är jag faktist inte riktigt nöjd med resultate så jag får se om den kommer med.

Du kan få bli förlöpare och springa alla sträckor före ungarna om du vill.

 
At 4/17/2007 8:06 fm, Anonymous Anonym said...

Kartorna från två år sedan kommer nu på mailen till dig. Som undantag får du nu friheten att inspireras av mina gamla alster och skapa något nytt och spännande.

LP

 
At 4/17/2007 6:33 em, Blogger AspLövet said...

Tack! Noterar att ett (bortsett från färgvarianten) av mina projekt var ungefär i samma spår som dina medans mina andra är lite egen stil. Så mycket egen stil man nu kan prata om när man skruvar och vrider till kartor.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se