lördag, april 14, 2007

På väg till start tänkte jag?

Idag gjorde jag ett studiebesök på Lännas tävling. Det mesta såg ut som jag mindes det hela. Fullgod insyn till duschen utifrån. Samma gamla servering med personal som knappt kunde räkna. Bristfällig snitsling på Miniknatsbanan. Ett hav av stolryggsäckar. Parkeringsgärdet överbefolkat av parkeringspersonal. Speakersnack uppblandat med musik man tröttnat på för länge sen. Med andra ord kändes det som om tiden stått stilla. Inget fel i det. Det mest märkliga för min egen del var att jag tappat känslan. I detta fallet känslan av hur det känns att springa till start. Från parkeringen mötte vi alla tävlande som var på väg till starten. Jag kunde inte, hur mycket jag än försökte, komma ihåg hur det kändes och vad man tänkte på när man sprang till start. Det var bara tomt inom mig. Läskigt värre.

2 Comments:

At 4/16/2007 12:37 em, Anonymous Anonym said...

Man tänker inte på samma sak numera. Negativa tankar som "hur fan skall jag orka det här", hade behövt sovmorgon idag och liknande har liksom tillkommit. Likaså är " undrar om miniknataren bajsar på sig på barnpassningen", "sköt att vara ensam en stund" tankar som tillkommit. I övrigt är det sig likt, man spanar D16ns i tajta tights och känner sig som löken på väg mot sista i Tiomila -84.

 
At 4/16/2007 12:59 em, Blogger AspLövet said...

Så sant... så sant... Dessutom ser man löpare som man tävlat mot i ungdomsåren och man tänker fan vad gamla och slitna dom ser ut. Tills man inser att den enda aktiviteten man själv är med på är Miniknatet och man får ont i kroppen av den lilla promenaden.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se