fredag, maj 25, 2007

Kajsa Nilsson och den där Tengil


Jag blir lite konfunderad av den här bilden på Kajsa Nilsson. Jag har sett den förut och har under lång tid funderat på vad texten på hennes arm egentligen handlar om. Första gången jag såg den trodde jag att det stod. "Död åt pengar" . Jag la ingen tankekraft på det utan tänkte mest. Jaja. Hon får väl vara kommunist om hon vill. Några pengar lär hon ju ändå inte tjäna på den här sporten.

Men nu ser jag ju att det står "Död åt Tengil". Vadfan!? Tengil!? Nog för att jag kan mina Bröderna Lejonhjärta men den sagan är väl så vitt jag vet påhittad. Nääee ni... Jag tror att det ligger något mycket djupare bakom det här. Jag tror helt enkelt att Tengil är ett kodnamn för Marita Skogum. Man vet ju hur svårt tjejer har att umgås i kvinnligt hierarkiska miljöer utan att det blir snack bakom ryggar. Sug på den heta potatisen ett tag. Vill ni att jag ger mig på en högst okvalificerad gissning varför det har skurit sig mellan dom här två damerna? Okejdå! Om ni tjatar så. Jag tror jag att dom där trasiga och omtalade damstrumporna som Kajsa sprang i för ett tag sen, som vid målgång påminde om ett par nätstrumpor inköpta i en sexshop i Köpenhamn, är orsaken. Mer än så törs jag inte säga.

Eller så är det bara så att jag, som vanligt, hoppas att det skall ligga något mer snaskigt i vardagsbetraktelsen än vad det egentligen gör.



Bara 13 dagar kvar att kortisonvilan innan jag får dra igång rehab med excentrisk träning. Det här kan bli en hur jävla tråkig väntan som helst.

1 Comments:

At 5/28/2007 12:28 em, Anonymous Anonym said...

Grunnen er enkelt nok at Kajsa digger Astrid Lindgrens eventyrverden. Husk at hun er en drømmer :-)

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se