torsdag, maj 31, 2007

Köksbordet

Jag sitter vid köksbordet och ser på röran framför mig. Inte en tillstymmelse till mat men däremot andra saker som är förberedande för att få kaoset på lördag att fulländas.

46 st hemmagjorda startkort inplastade och resårbandsknutna, 6 kartonger med hemmasnickrade kartor inplastade och klara, en hög gummisnoddar som jag ännu inte vet vad dom skall användas till men en idé gnagar någonstans i bakhuvudet, PM i x antal, mallkartor, en sax, några t-shirts som skall vara priser till söndagens arr, ett glas rödvin, en tjock jävla tuschpenna som kostade blodigt mycket att köpa, en bunt lappar med handskrivna kodsiffror, en borr för att göra hål i kodsifferslapparna, Vänta nu, ett glas rödvin, vart fan kom det ifrån? hmm.. smakar inte så tokigt, det får stå kvar, en stor bunt med skyltar, startpunkt, målträd, publik, växlingshage, en megafon utan batterier, kom ihåg att köpa batterier imorgon, en tejprulle, en till tejprulle, bred tejp, inte alls likadan som den första tejprullen, den var smal, en yxa, oooohh scary, två reflexvästar, en linjal, en kamera, glöm inte bort att ta korten för ditt nya "torrträningsprojekt, en korg "lånad" i ICA-butiken och sist men minst fjärrkontrollen, jag tittar på "du blir vad du äter", nu blev jag hungrig, bäst att smutta lite till på rödvinet.

1 Comments:

At 6/01/2007 8:59 fm, Anonymous Anonym said...

Den som vore ung ändå, sisådär 12-14 och oförstörd av sprintfantasternas eviga tjatter. Då skulle man se fram mot lördagen.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se