torsdag, juli 05, 2007

Dejan Avramovic


Jag sitter på jobbet för första dagen den här veckan. Har legat hemma i sjuksängen och tyckt synd om mig själv. Är egentligen fortfarande sjuk men eftersom jag går på 4 veckors semester imorgon så finns det lite grejor att stänga ner på firman. Jag har lite frossbrytningar och sköljer ner magnesiumtabletter med cola för att få någon sorts reaktion. Bäst som jag lider halkar jag in på min idol Dejan Avramovics hemsida.

Nu har han i alla fall gjort det igen. Den karln är ju för fan otrolig och jag lever numera ut mina orienteringsdrömmar genom Dejan. Han har fått ännu en medalj och han kommer att bli miljonär den dagen han drar sig tillbaka och säljer sin prissamling till skrotupplaget. Bra Dejan! Du bjuder på öl nästa gång vi ses, om vi ses, vi har aldrig setts men ändå, jag bjuder på öl, äsch vi betalar var och en för sig så blir det inget tjafs. Grattis i alla fall Dejan. Jag tror dessutom att Dejan är lite svag för tjejen längst upp till höger på bilden. Eller så är det jag som önskar att det är så. Dejan är en kille man inte styr och ställer med så där bara. Han är bra på så sätt Dejan. Han vet vad han vill och han är jävligt bra på det han vill.

3 Comments:

At 7/05/2007 11:19 em, Anonymous Anonym said...

Hej du :)
varför känner jag litt ironi när du skrivar om dejan? jag menar att han är mycket god och respekterar honom eftersom jag vet hur svårt är det att vära orienterare i serbia. men han står på. ellers jag älskar bloggen din och läser den ofta :) carry on =)
/ivo

 
At 7/05/2007 11:22 em, Anonymous Anonym said...

btw vi kallar honom för "Vokri" :) söt kallenavn, eller hur? ;) nej, jag vet inte vad det menar..

 
At 7/06/2007 9:01 fm, Blogger AspLövet said...

Jag skulle inte kalla det ironi. jag går alltid in på Dejans blogg när jag ser att den uppdaterats (via World Of O). Jag fattar inte ett ord av vad han skriver men han verkar vara en skön snubbe. Han lägger upp många fina kartor och fina bilder. Vad mer kan man begära?

Anledningen till att jag raljerar lite om hur han är som person är att jag försöker skapa mig en bild av honom eftersom jag inte förstår vad han skriver. Fanstasin får flöda helt enkelt. Förmodligen är jag helt ute och cyklar i mina antaganden om hans personlighet men min avsikt är inte att förlöjliga honom. Tvärtom.

Det enda jag tycker är tråkigt med hans sida är att han tagit bort den stora coola bilden han hade på sig själv i högerkanten förut.

Hälsa honom från mig nästa gång du ser honom. Han är en idol!

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se