onsdag, juli 25, 2007

Tuffare elitklass

Jag ser på O-ringen att dom har två sorters elitklass.

E = Elit
SE = Super Elit

Men jag saknar en tredje klass. En klass för oss lite hårdare killar som inte trivs i storstadsmiljö och inträngda i massstarter. Vad tror ni om en klass för oss?

JHE = Jävligt Hård Elit

För vårt del skulle det handla om transport ut i vildmarken med förbundna ögon. Därifrån har vi en klassisk bana (inget jävla utltranamntjafs tack) med minst 5 minuters startmellanrum. Hårdast vinner och dom som gnäller får springa miniknat dagen efter. Ingen GPS eller så utan en enda radiokontroll mitt på banan där tiderna rings in och skrivs upp på en tavla nedanför speakertornet för dom närmast sörjande. Så ska vi ha det i JHE. Dessutom får vi ha en egen dusch med enbart kallvatten i sporadiska skurar och resultatlistan, skriven på en gammal skrivmaskin, kommer på posten efter 2 veckor.

Jag börjar träna för JHE imorgon.

Så fort pulsen gått ner.

1 Comments:

At 8/01/2007 12:19 fm, Anonymous Anonym said...

Långklassen har ju potentialen som speakerna på o-ringen mycket riktigt konstaterade under fredagen. Här får man inte en massa uppmärksamhet eller så mycket annat för den delen, det vi får är de längsta och tuffaste banor O-ringen kan tänka sig att erbjuda. Vilket också är precis vad vi vill ha...

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se