måndag, september 17, 2007

På 90-talet

Jag fick ett mail av världens bästa Liga. Han hade hittat ett gammalt foto på AspLövet där han drar paralleller mellan mig och Hamlet.



Jag minns inte om jag spelade upp Hamlet vid fototillfället men jag minns nog plats och tidpunkt. Nästan i alla fall. Det rör sig om ett påskläger omkring 1990, plus minus något år, och vi befann oss på västkusten. Vi hade hyrt någon sorts föreningslokal ute i skogen. Jag minns egentligen bara en sak riktigt bra från detta påskläger och man kan se ledtrådar till detta minne i min klädsel. Jag har en extremt ful, stickad tröja på mig med en munkjacka under. Inomhus. Det fanns nämligen ingen värme i den här stugan och vårveckan bjöd på snöglopp i massor. Ena morgonen när vi vaknade var det full vinter som ni kan se på bilden nedan. Det blev ett extra pass med snöfotboll den dagen.



Det var faktist så kallt i stugan att vi var tvungna att elda i den öppna spisen. Problemet var att ved inte fanns att tillgå så vi smög upp på vinden där det fanns en massa gamla sängar som vi slaktade och eldade upp. Som tur var räckte sängarna på vinden så vi behövde inte elda upp inventarierna som fanns i dom utnyttjade utrymmena.

Så gick det till när jag var ung.

3 Comments:

At 9/17/2007 2:41 em, Anonymous Anonym said...

Denna bild väcker ju några härliga minnen.....NOT !!! Minns bla resan till Varberg med Zeke's sommardäck - slutade med att vi fick knacka på en skräckslagen dam och be att få låna telefon (ja det var på den tiden som mobiltelefon inte fanns och man fortfarande sa freestyle batterier och inte AAA batterier). Under tiden vi väntade på hjälptransport så satt vi och räknade "vipes" på vindrutetorkarna....Och så undrar folk varför man slutade med OL !! / TT

 
At 9/18/2007 6:50 fm, Blogger M.t.P. said...

Ja, jävlar den resan minns man med blandade känslor.
Jag kommer ihåg att säkringarna gick så fort man körde spis, disk och tvättmaskin samtidigt.
Men jävlar vad läcker man är i vokmössa och långt hår.....eller inte.

 
At 9/21/2007 10:36 fm, Anonymous Anonym said...

Superläckra! Låter som "Kerstin" fanns i närheten. Eller hette hon "Berit" på?

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se