onsdag, oktober 24, 2007

Det kom ett samtal

Jag stod här på firman, och gjorde tåhäfningar på en lastpall, när telefonen ringde. Först hörde jag bara lite prassel i luren och trodde att någon gammal fulgubbe ringt mig istället för ett betalnummer men efter ett tag sa en person.

"Du är välkommen till oss på fredag."

"Kul! Vart då och vad ska vi göra?", sa jag och väntade mig ett klick i örat.

"Åhh.. förlåt. Det är från GAME och vi ville bara meddela att Metroid Prime 3: Corruption har kommit och du kan hämta det hos oss på fredag."



Jag blev rätt glad av samtalet. I brist på träning får man luta sig mot det nästbästa här i livet. Det är lätt att säga tv-spel då för jag har en vit månad så alkohol är inte med i ekvationen. Sen har jag bara 3 veckor på mig att spela klart Metroid innan nästa måsteköp kommer. Super Mario Galaxy. Behöver man bli gladare än glad.


Just det här med tidspress är något jag gillar. Även på den tiden jag tränade och tävlade var det en bra morot. Att hipp som happ plötsligt ha 2-3 veckor på sig att skruva upp formen är en underskattad stressupplevelse. Idoga intervallpass varvas med ännu snabbare teknikpass. Gainomax och bananer blandas med träningstimmar. Okej Det var väääldigt längesen, men ändå. Sen skriker man till sig själv, TA BORT NÅGRA KILO ASPLÖVET SÅ GÅR DET FORTARE!!

På tal om kilo så borde jag gå ner i vikt. Man glömmer lätt bort den lilla detaljen när man inte tränar och inte tittar sig själv i spegeln längre.