torsdag, oktober 18, 2007

Ett rop på hjälp


I morse vaknade jag upp på golvet i vardagsrummet. Det var inte där jag somnade. Runt omkring mig låg ett hav av konfetti. Vid närmare betraktelse kunde jag notera att det var små små bitar av lokala kartor. Uppenbarligen har jag gått i sömnen och lagt mig i vardagsummet där jag tillbringat några timmar med att riva sönder en massa träningskartor till konfetti. Ett inte helt normalt beteende. Jag är nog längre ner i skiten än vad jag törs erkänna för mig själv. Ett rop på hjälp gjorde inte mer än att Miniknatarna vaknade och trodde att dom drömde mardrömmar. Jag kröp ner i min egen säng och somnade oroligt om.

Hjälp!

Det var jag som sa det. Min plan är att visst fan borde det finnas en massa roliga, udda, grymma kartor där ute i verkliga livet som jag aldrig fått ta del av. Nu pratar jag inte om någon sketen karta från vilken jäkla lördagstävling som helst utan något som verkligen kittlar kart-tarmen. Här kommer just DU in i bilden. Japp! Precis DU som undrar varför du egentligen läser den här skiten. Är det så att du har en häftig karta hemma i lådorna? Den kan vara handritad, eller från ett udda område, eller rent ut sagt bara för jävla ful, eller fin, eller konstig. Gammal eller ny spelar ingen roll. Släng in härligheten i en scanner om maila den bums till AspLövet

Vad får DU ut av detta då? Den karta som jag anser vara bäst för att avhjälpa mina psykiska problem publiceras på "AspLövet goes H40". Om det är en ära eller vanära låter jag vara osagt. Fast fan vet om jag inte publicerar alla bidrag jag får. Känner jag mina besökare rätt kommer det inte bli mer än ett eller i bästa fall två bidrag. Dessutom får vinnaren ett par coola "Mission Impossible" solglasögon. (Se bild överst) Glöm inte att bifoga din postadress och det spelar ingen roll om du bor i Långtbortistan (=utanför Sverige), du är ändå välkommen att deltaga. Får jag många bidrag kanske jag är så snäll att jag delar ut flera par solglasögon.

Senast på söndag (21/10) vill jag ha ditt bidrag. //Tack på förhand

1 Comments:

At 10/25/2007 10:21 em, Anonymous Anonym said...

"Psykiske problemer" kan ordnes med en tur til det vakre eksotiske nord. Se bilder her: http://picasaweb.google.fi/alecoq9/Midnattssolgaloppen2007, og her: http://orientering.no/Troms/t2.asp?p=68868&x=1&a=201489 fra Midnattsolgaloppen 2007. Ingen over, ingen ved siden! Midnattsolgaloppen 2007 (http://www.mg-norway.no/) var fantastisk! Du må prøve det en gang.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se