måndag, oktober 08, 2007

Häng dom högt

Egentligen bryr jag mig inte om allt det här gnället efter 25manna. Det är samma visa varje år. Folk stämplar fel och sen är det några dagars pajkastning mellan olika grupperingar. Jag har ju lagt av så för min del kan vi lika gärna lägga ner tävlingen så slipper folk lägga ner så mycket energi i onödan.

Men....

Vore det inte lite kul om vi gemensamt la HELA skulden på löparen? Oavsett om det nu är tekniken, banläggaren eller vädret så får löparen i fråga ta skulden. Vi kunde lägga upp en "Hall of Shame" lista på 25manna-sidan där bild och namn syns på alla dom här misslyckade själarna. Som bakgrundsmusik på den här sidan hör man pip från SI-enheter och är det så att man lyckas komma med flera gånger på den här listan får man bild och namn på t-shirts som säljs i nätbutiken. Kanske kunde alla som stämplat fel ett år få gå i parad genom TC året efter. Nakna. Nej. Inte helt nakna. En SI-pinne på valri kroppsdel kan dom få ha på sig. Sen skrattar vi andra högt åt dom och lyser på dom med blinkande ficklampor.

Det tror jag hade varit rätt kul.

3 Comments:

At 10/08/2007 6:09 em, Anonymous Anonym said...

Hur kommer det sig att du alltid har den sanna lösningen på allt? "Hall of Shame", haha.

 
At 10/08/2007 7:31 em, Anonymous Anonym said...

Ett otroligt inflytande har han på oss dödliga också.

 
At 10/09/2007 9:13 fm, Anonymous Anonym said...

Strålande, men är du inte litet väl grym nu? GrymLövet!

Debatten är patetisk och reglerna glasklara så jag fattar inte ett jota av vad de häver ur sig på diverse sajter.
Om man nu vill utveckla tekniken så kan man väl införa mjuka certifikat vid kontrollerna. Förutom stämpling med pinne så måste man knappa in in personliga säkerhetskod också. Fungerar inte detta måste man för en kontrollvakt legitimera sig samt gemensamt undertecka ett intyg i två exemplar som ska lämas i sekretariatet efter målgång. Webbkamera vid samtliga kontroller samt display där texten "Löpare nr 106 från Väsby OK på sträcka 6. Du är godkänt vid kontroll 135 och kan fortsätta till nästa".

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se