torsdag, november 22, 2007

Förberedelser

Förberedelserna inför söndagens tävlingspremiär i H40 går helt enligt planerna. Om man nu med gott samvete kan nämna tävling och långpromend i samma mening. Igår åt jag en banan. På kvällen hade jag lyckats snika åt mig sponsorbiljetter till EM-kvalmatchen i fotboll och passade på att lufta superunderstället. Det kändes mjukt och smidigt trots år av garderobsliggande så allt är grönt på den fronten.

Idag sitter jag jag och lusläser in detaljer på en karta som SG skickade till mig. Den är svag på detaljer. Det var ju ofta så på 90-talet och SG spekulerar i att bröderna Lakanen fått sin fina fart i skogen genom att växa upp på såna här detaljbefriade kartor. Dom tror helt enkelt inte att det finns något att läsa av på vägen. Således ödslar dom ingen fart och energi på detaljer som inte är av vikt. Jag tror att han har rätt i det tänket.

På söndag ska jag sålla bort detaljer. Det kan bli svårt i min långsamma takt men jag får försöka ha fokus på "dit ska jag" istället för "här är jag". Dessutom ska jag gå rakt på. Hela tiden.