lördag, december 15, 2007

En fulfin julgrantall

Då var dagens strapatser avklarade. För egen del bestod den av 2 timmar serveringsjobb vid banans vätskekontroll. Musiken som dunkade i min rygg värmde i minusgraderna. Medans jag serverade julmust med tilltugg fick jag en del gliringar för min vackert dekorerade julgran. Det är fantastiskt vad lite ATA-band kan göra för julstämningen. Gliringarna handlade mest om att trädet ifråga var dött och att det inte alls kunde vara en julgran eftersom det var en tall. Bagateller säger jag. Julgranen var vacker på utsidan även om nu insidan var ful. Litegrann som jag själv faktist. Fast tvärtom då.


Själva banan bjöd väl inte på några större överraskningar. I alla fall inte om man höll sig fokuserad på den norra slingan. Kartan på den delen blev inte alls vad jag från början tänkt mig. Det röda skulle inte ha varit där utan kartbilden var tänkt att se helt annorlunda ut. Jag insåg dock att OCAD inte alls ville göra samma saker som jag önskade så det fick bli denna variant istället. 15,6 km var den i alla fall och dom som sprang hela såg trötta ut så jag antar att den fyllde sin funktion.

1 Comments:

At 12/15/2007 4:39 em, Anonymous Anonym said...

Ajaj nu ser man vad man missade! Vä knät är inte vad det borde...efter ultralångkmsomblev lååångtidsmässigtocksåtyvärr! får trösta mig med nyinköpta Mysingen Midvinterbrygd!

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se