lördag, januari 26, 2008

Dagens lektion

Om det är så att du är ute på tur med Miniknatarna och en av dom plötsligt blir ledsen och vill bli buren så ska du givetvis inte säga nej. Vad du däremot ska tänka på är följande. Kommer du till en trappa och bestämmer dig för att gå uppför densamma, med Miniknataren väl hängande på armen, kan oförutsedda saker hända. Till exempel kan du få ett tungt tryck på ena knät som ger en stark smärtförnimmelse. Det är inte bra. Men är skadan nu redan skedd bör du ta dig raskt hem till gubbskåpet hemmavid och ta fram finwhiskeyn (eller i såna här fall lika gärna fulwhiskeyn). Ett par stänkare av whiskey är nog vad du behöver för att ta bort kanterna på smärtan, vardagen och bitterheten.

Vad man inte bör råka ut för i detta läge är det som hände AspLövet idag. Gubbskåpet ekade tomt eftersom whiskeyn gick åt till andra kanter häromveckan. Inte bra. Inte alls bra. Nu får AspLövet sitta här med smärtan och ångesten alldeles själv. Inte ens sitt andra jag att diskutera saken med eftersom han alltid vill ha whiskey innan han dyker upp.

Dagens lektion är alltså:

Låt aldrig Gubbskåpet stå tomt.

2 Comments:

At 1/28/2008 8:25 fm, Anonymous Anonym said...

Man ska också akta sig för att busa och lyfta miniknatarna när man sprungit långa natten på Jukola. Det resulterar i ryggskott. Förbudet mot bus gäller i en vecka och för de som närmat sig 40 eller över.:-)

 
At 1/28/2008 11:15 em, Blogger AspLövet said...

Man borde ha en egen barnpassningsinrättning hemmavid har jag upptäckt. Så mycket enklare livet skulle vara. Hade man varit miljonär hade det där iofs kunna lösa sig ganska enkelt. En 18-årig, yppig, barnflicka som tog hand om slitgörat så kunde man koncentrera sig på godsakerna i livet. Barnflickan inkluderad.

Näee!
Jag skojade bara...

..eller inte.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se