fredag, januari 18, 2008

Ingen snö ute. Lite MTB vore fint

I brist på drömmar om löpning satt jag idag på jobbet och längtade efter lite rejäl körning på mountainbiken. Till min glädje hittade jag detta lilla klipp som funkar som substitut åtminstone ett par minuter. Ska man säga något negativt vore det att det till alla såna här filmer, på extrem-sporter, är samma gamla tradiga musik. Vore kul att få något i musikväg som stack ut mot normen för en gångs skull.

5 Comments:

At 1/18/2008 10:18 em, Anonymous Anonym said...

Men är väl lite svårt med just northshorecykling i stockholm? Annars borde du kanske cykla mer eftersom jag inte sett så mycket antydningar om att dina krämpor gör sig påminda där. Alternativt längdskidor om det skulle finnas såndär snö.

 
At 1/20/2008 4:09 fm, Anonymous Anonym said...

Jag är mest impad av personen som "håller i" filmkamran!!!

 
At 1/20/2008 7:03 em, Anonymous Anonym said...

Rejäl körning säger du? Det där är ju bara lite rullande i medlut. Och ska man vara riktigt ärlig skulle du knappast överleva ens till mitten av filmen, eller hur? ;)

 
At 1/20/2008 8:31 em, Blogger AspLövet said...

Svetto>> Det har du nog rätt i. Jag och utförskörningar med hopp är inte kompatibelt. Svaga långa motlut i lagom teknisk terräng är mitt område.

 
At 1/21/2008 7:54 fm, Anonymous Anonym said...

Håller med Sportlov, att rulla lite utför är väl ingenting. Nä tacka vettja den där banan uppför det vore något det. Tänk vilken fart man måste ha för att komma över hoppen!!!

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se