fredag, februari 01, 2008

2005 goes 2025

Reykard skrev en fråga, i kommentarerna till mina "nya bilder goes retro", hur min vision av "2005 goes 2025" skulle se ut. Hmm... svår fråga. Men jag kastade mig in i uppgiften med liv och lust, det lilla jag har av den varan, och tog i från tårna.

Tänk om..

Tänk om det är så otroligt att vi flyttar in orienteringen i städerna. Vi plockar den helt enkelt ur skogen och rör oss på gator, torg, gräsmattor och områden som man normalt inte förknippar med orientering. Crazy tanke, jag vet, men låt oss bolla idén litegrann. Hur hade det sett ut om vi plötsligt sprang på gatan där du normalt kämpar för att hitta en parkeringplats på? Gömde kontroller bakom parkbänkar, rödljus och kanske i en fontän? Jag förstår att tanken känns svindlande men det finns säkert krafter där ute som inte skulle banga den här idén. Det är därför vi måste hålla jävligt tyst om min pessimistiska framtidsvision. Man vet aldrig vilka idioter som smyger omkring och får för sig saker.

Jag kan förstå om dom flesta av er har svårt att visualisera detta skräckscenario. Därför har jag gjort ett bildmontage (se bild nedanför) så att ni kan förstå den här overkligheten



Vad säger ni! Har vi redan börjat springa omkring i stadsmiljö!!

När fan hände det?

Se på fan vad fort det går. Jag som bara var ute med soporna.

3 Comments:

At 2/02/2008 8:31 fm, Anonymous Anonym said...

Hur ser respektive Jukola/10-Mila/25-Manna scenario ut då? Tusentals förvirrade själar som yrar omkring i centrum... Och tänk på starterna, oinvigda stadsbor flyr i panik.

 
At 2/02/2008 10:17 em, Blogger AspLövet said...

Jag vill inte alls tänka dom tankarna. Vad är det med dig, försöker du ta livet av mig?

Pojkspoling!!

 
At 2/05/2008 9:51 fm, Anonymous Anonym said...

Hade ju faktiskt hoppats på någon lite mer revolutionerande vision än den asfaltsvariant som du framhäver. Det enda ironiska med denna bild är väl att vi får en egen bus-fil att hålla till i.
Nä, ska vi tillbaka till klassiska klassiska vad gäller repriser, Halden i år, så är det väl att pjuklarverna på nån ungdomskavel får koordinater för att först lyckas lägga sin egen bana och sen löpa från A till B aldrig tillbaka till TC. Först då kan vi ha målet på Plattan tex. Start vid Hellasgården kanske...

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se