lördag, februari 09, 2008

Ett djävulskt vad

Fru AspLövet är djävulsk. Om man med djävulsk menar djävulskt fantastisk. Men ändå djävulsk. Ordet djävulsk dök nämligen upp bland hennes attribut igår. Bakgrunden är att nu när jag inte tränar längre så har tendenser till gubbmage börjat sätta sig. Det var mycket därför jag drog igång min fettjakt som håller på till 1 juni i år. Jag behöver ta bort 7 kilo för att komma ner i gammal god slimmad form och det är inte det lättaste när man lagt av med idrott för då har man bara kosten att rikta in sig på. Skittråkigt! Jag har allt sedan 1 december lagt av med Coca-Cola, som jag missbrukar rätt grovt, men det har skitit sig gång på gång. Varje måndag är det nystart och ibland skiter det sig redan på tisdagen och vid något udda tillfälle har jag hållit ut ända till onsdag innan jag ger upp. Det blir rätt lätt så när man inte har någon motivation överhuvudtaget.

Det var då jag tog hjälp av fru AspLövet. Hon den där djävulska. Jag sa att bittra tider kräfva hårda tag och nu var det dags att dra ner byxorna och ta emot allt vad skinnet håller. Jag lade upp förutsättningarna för henne som löd, ingen Coca-Cola (läsk) förren 1 juni. Dessutom sa jag att någon belöning vill jag inte ha för det är alldeles för lätt att skita i sånt utan om jag misslyckades skulle jag bestraffas. Hårt. Hon funderade länge och väl och kom sen med dräparen.

Om du misslyckas ska du få.... "en lista med 50 bekanta som du då måste ringa runt till och önska en trevlig sommar samt kallprata med minst 5 minuter/person"

Jag trodde hjärtat skulle stanna upp och skrumpna ihop som ett russin. Hon slog an på AspLövets allra tunnaste sträng med den bestraffningen. Att som introvert, asocial och svårt telefobisk behöva ringa runt till 50 nära och kära var som att få en spade hårt slagen i bakhuvudet.

Taget! sa jag innan jag hann tänka efter.

Finns inte en chans att jag misslyckas med detta vad. Jag går hellre i landsflykt till Mongolitet än viker ner mig. Vadet börjar på måndag. Just nu väntar jag på en pall med Coca-Cola som jag beställt hem. Här ska firas i dagarna två.

6 Comments:

At 2/09/2008 6:50 em, Anonymous Anonym said...

Startvikt: 76 kg
Målvikt: 82 kg
RR 1/2: ca 78 kg

Mycket Cola bli´re... och det ska bli jävligt trevligt att tjöta minnen i telefon framåt sommaren! He-he....

 
At 2/09/2008 7:11 em, Blogger AspLövet said...

Jag skickar ett mail från Mongolien

 
At 2/10/2008 7:41 em, Anonymous Anonym said...

Jag lägger av med kaffe imorgon för att sympatisera med dig, det kommer bli djävulskt svårt men det måste gå!!!

 
At 2/11/2008 3:27 em, Anonymous Anonym said...

50 nära och kära!?! Var kommer dem ifrån? Hörde att pallarna blev försenade...

 
At 2/11/2008 4:05 em, Blogger AspLövet said...

Anonym 1>> Vi kan bli varandras sponsorer.

Anonym 2>> 50 nära och kära går ju som du säger inte att hitta. Frågan är om man ens kan få ihop en handfull nära och kära till AspLövet men Fru AspLövet lovade att gräva fram varenda släkting, varenda flyktigt bekant och om det sket sig ta vänners vänner och grannar.

Det sket sig med pallarna så jag fick åka ner till macken och köpa några ströburkar. Dom är slut nu vilket är bra eftersom jag nu har drygt 3 månaders cola-celibat framför mig.

 
At 2/12/2008 4:12 em, Anonymous Anonym said...

Vad blir det för substitut för colan? Hörde ett rykte om att det snart finns det ute på marknaden en hembryggd dryck. Den skall visst ha samma färg som...en cola. Influenser till drycken lär komma från både Finland, Danmark och Sverige! Kan det gå fel då???
Njae vi får se!

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se