måndag, februari 18, 2008

Årsmöte

Ikväll har föreningen Årsmöte. Det blir väl samma procedur som alla andra år. Någon har kopierat förra årets handlingar och sen sitter vi gemensamt och redigerar om årtalet till det mer pasasande 2008. Sen klappar vi varandra på ryggen och lovar bot och bättring. Framförallt lovar en massa periferimedlemmar en massa saker och sen ser man dom möjligtvis på O-ringen eller årsfesten men annars är det bara årsmötet man har chans att se dom här tyckarna. Det är jävligt lätt att tycka då.

Fast i år finns det en liten chans att det här med Attunda OK kommer dyka upp på agendan. Det kommer nog vara 2 falanger i lokalen. Den grupp som tveklöst hävdar att vi måste gå med nu för att klubbens fortlevnad ska garanteras och sen dom andra som hellre börjar knyppla än viker ner moderföreningen.

Själv kommer jag sitta i ena hörnet och rita kurvbild på ett papper. Det blir nog ett enormt stort berg med svepande sluttningar som man inte ens kan hitta i Dalarna. Längs med berget ritar jag ett brett dike där det simmar krokodiler.