torsdag, februari 28, 2008

Ska jag ta bloggen med mig i fallet?

Jag är trött.

Har varit några djupa andetag från att avsäga mig alla klubbuppdrag idag. Lite får jag nog skylla mig själv. Nyanseringarna i några mail från mig kunde nog tolkas fel. I alla fall om man letade efter något att haka upp sig på. Tydligen är det populärt att göra det.

Eller så är allt mitt fel

Som vanligt

6 Comments:

At 2/29/2008 9:36 fm, Anonymous Anonym said...

Hmmm! Läste lite slarvigt när jag var in igår på bloggen men nu ser jag den fasansfulla överskriften. RÖR INTE BLOGGEN! Den ger många styrka att orka med sina tillstånd som kallas liv. För vi har det inte så illa som Asplövet iaf tänker vi, knyter näven och springer ut på ett hårt intervallpass. KÖR HÅRT!

 
At 2/29/2008 10:05 fm, Anonymous Anonym said...

Asplövet, att du har fortfarande inte upphört att bli upprörd av den väldokumenterade gnällmostrigheten och tjafsbenägenheten hos orienterare ser jag som ett gott tecken!
Du, och bloggen, har en god bit kvar innan pensionsdags.

 
At 2/29/2008 7:20 em, Anonymous Anonym said...

Mitt första inlägg här. Du säger att du testat allt för att blir skadefri. Stämmer det verkligen? Har själv vid 37 års ålder börjat springa igen efter 18 års uppehåll (började 15:e okt och drabbades 21:okt av halsfluss, jippie). Sedan dess har jag haft grymt ont i mina vader, ont i båda hälsenor, kräksjuka, influensa, feber och gud vet vad i över två månaders tid (2 barn < 3 år på dagis). Min räddning under denna tid har varit en grymt bra naprapat som behandlat min vad och mina hälsenor med sk stötvågsmetod. Trodde själv det var humbug innnan jag kom i kontakt med den, men det har faktiskt hjälpt. Vaderna är på gång att bli bättre med rätt stretching av Soleus-musklerna, hälsenor är i stort sett fixade och tydligen ska man kunna fixa löparknä med denna metod också. Visst, det kostar en hel del, men numera är jag beredd att lägga en slant för att kunna fortsätta springa. Ingen aning om det skulle kunna hjälpa dig, men det är värt ett försök. Adressen är

http://www.stockholmnaprapat.se/

Ha det!

 
At 3/01/2008 8:26 em, Anonymous Anonym said...

Har du provat att trycka i dej lite extra magnesium?

"Brist på magnesium medför kramp, i vissa fall tom epileptiska anfall, överkänslighet för ljus- och ljudpåverkan, spänningar, irritation, sömnlöshet, depression och skakningar."

http://www.alternativmedicin.se/sok/Min-014.html

Det verkar som du kan ha några av dessa symtomen. :)

 
At 3/02/2008 7:04 em, Blogger AspLövet said...

Fan! Jag har ju alla dom där symtomerna. Man kan aldrig prova "allt" Det finns alltid någon huskur där ute som man missat men jävligt mycket har jag provat. Mineraltillskott käkar jag. En gång för några år sen åt jag till och med något som hette Björkaska.

Just nu är ju dom inflammerade knäna stöttestenen. Vaderna har jag inte ens chans att dra sönder.

 
At 3/03/2008 12:18 fm, Anonymous Anonym said...

Har samme problem!
Prøv konjakk!!!

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se