torsdag, februari 14, 2008

Skogssport 2025

Ere så här vi vill ha det? Va? Va? Ere? Ere det? Förihelvete!! Ere? Ere? Eru? Det var du som började! Näee det var du! Käften! Käften sjäv! Eru? Eru!

10 Comments:

At 2/14/2008 10:40 fm, Anonymous bubo said...

Härligt med fler distanser på VM - så många fler nöjda världsmästare vi kommer att få!
Nu börjar vi äntligen närma oss simningen (frisim, bröst, rygg, fjäril, medley på varenda distans)- tänk er bara vilka möjligheter vi har: Kort, lång, sprint, extra kort, extra lång, extra sprínt... - med eller utan kompass, tumkompass eller vanlig platta, med eller utan förstoringsglas, kompassen i bästa och sämsta hand (jfr 20-talets spjutkastning). Kanske läge för en dubbeljakt också, där man byter kompass (eller skor) efter halva loppet?
Ytterligare möjligheter om vi kör med eller utan karta, kartminne etc. Kartminnesmixstafetten borde kunna bli spektakulär och synnerligen tillrättalagd för publiken när löparna måste återvända till 'boet' för att kolla den enda mallkartan...

 
At 2/14/2008 12:40 em, Anonymous Anonym said...

Och vilka nya fina sponsorer vi skulle få...stora enso mfl. VM skulle kunna gå på nya park länder som Brasilien, Indonesien och varför inte parken Småland. (där skövling inte är Vår tur utan orkaner...)
Skövling! Vilket fiiint ord egentligen.
Nostalgi eller idioti:
Borde det inte stå "vi träffar två IDIOTER...eller är det samma som veteraner i Vår sport..?

 
At 2/14/2008 2:24 em, Blogger Kart-Bosse said...

Det suveränaste och fränaste inlägget hittills i debatten! Skall de inte vakna nu! Jag klickade på rubrikerna för att läsa artiklarna – men du verkar inte ha skrivit dem än.

 
At 2/14/2008 2:47 em, Anonymous VJ-löparn said...

Kanon!:-)

 
At 2/14/2008 3:19 em, Anonymous Sportlov said...

Kan vi inte börja springa på samma banor varje tävling så det kan bli lite världsrekord oxo. Då borde vi ju verkligen kunna få media att uppmärksamma orienteringen.

 
At 2/14/2008 3:52 em, Anonymous Anonym said...

Bubo. du skrev om lång och extra lång. men det har ju inte. långdistansen (klassisk) försvann ju från programmet 2017.

 
At 2/14/2008 4:34 em, Anonymous PP said...

Jag antar att 10mm bara gäller precis i bästa vägvalet så att man ser tydligt var man ska springa. Sponsorerna lär ju inte bli glada om man missar någon av kamerorna.

 
At 2/14/2008 9:55 em, Anonymous Fat C said...

Jag måste söka jobb hos din arbetsgivare. Tänk vad fritt pricksäkert kreativt tänkade på allt annat än jobb kan åstadkomma. Vart ska jag skicka min CV ?

Efter denna upphetsning sänker jag minst en tvåliters Coca-Cola, mums...

I juni kan vi snacka fem minuter!

 
At 2/21/2008 11:58 fm, Anonymous Anonym said...

Du har litet fel i rubriken om namnbytet på tidsskriften, Asplövet. Jag pratade just med Saida och hon sa att det nya namnet blir "Publiksport", inte "Parksport". Och namnbytet kommer redan 2018.

 
At 2/21/2008 1:00 em, Blogger AspLövet said...

Anonym>> Jag har faktist mått lite dåligt över mitt namnval där. Parksport. Slår mig själv i huvudet över att jag inte skrev det som nog blir namnet som bäst passar in på sporten.

Parklek

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se