torsdag, maj 29, 2008

En lång H10-bana

Ikväll cyklade jag mountainbike två gånger. Först flydde jag firman tidigare än vanligt för att hinna njuta av finvädret. Det blev 25 km på 90 minuter där jag även hängde ut 6 kontroller till kvällens Juk08latest. Efter drygt 3 timmar var det dags igen men då var jag trött och hungrig så då cyklade jag rakare när jag plockade in kontrollerna vilket slutade med 15 km på 50 minuter. När jag kom hem undrade jag mest vad jag håller på med. Varför gör jag så här mot mig själv? Någonstans tycker jag nog att det är kul att arrangera och dona men herregud människa det måste väl finnas någon rimmad reson på det hela. Eller så gör det inte det. Man föds till den man blir vilket är en tanke som skrämmer mig mer än gubbvaderna.

Hursomhelst hade jag bjudit in till en löptest ikväll men eftersom löptest på elljusspåret ungefär är lika roligt som att se 10000 meter på bana med en handfull Kenyaner så schasade jag ut dom i skogen istället. Jag bjöd på en väldigt enkel bana på 9 km där det var 1,5 km mellan varje kontroll. Allt för att få lite roliga sträcktider att jämföra. Eller vem försöker jag lura. Jag skiter ju fullständigt i om dom tappade ett par sekunder på den ena eller andra kontrollen. Juk08lagen hade jag ju tagit ut redan före den här testen så det handlade mest om att lura dom att träna hårt en extra gång.



Imorgon ska jag gå ut och gå en timme på lunchen är det tänkt.

Så roligt är mitt liv.

4 Comments:

At 5/29/2008 11:39 em, Anonymous Anonym said...

Kul pass även om jag bara fixade H 45-banan!
Noterade att gubben Enström är i gott slag, kan bli farlig på vilken sträcka som helst där borta i Tampere.
För övrigt händer det att även jag tar en prommis på lunchen; från Stockholms i särklass bästa lunchrest, Strömmimgsbussen på Slussen är det bara några steg innan trapporna börjar upp mot Mosebacke. Jag räknar ALLTID varje steg - 144 är det!
Bra träning för allas vader. Dags söka jobb på Söder Lövet?

 
At 5/30/2008 11:17 fm, Blogger AspLövet said...

Kan man få jobb som dagdrivande söderkis? Då skulle jag kunna vandra backe upp och backe ner på söder men stopp vid pitoreska ölhak. Vad kan ett sånt jobb betala tro?

 
At 5/30/2008 2:51 em, Anonymous Anonym said...

Den där banan är ju nästan identisk med långdistansen vid VM i Ukraina... du missade bara en långsträcka tvärs genom Väsby.

 
At 5/30/2008 3:30 em, Anonymous Anonym said...

Trist att man missade testet, banan ser riktigt bra ut.

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se