tisdag, juni 03, 2008

Att bomma verkar skönt

Jag har hört så mycket snack om bommar genom åren men själv aldrig haft lyckan att få uppleva den företeelsen. Att bomma. Vackert. Det verkar vara alla förunnat utom just mig. Jag envisas med att hitta alla kontroller på direkten och att spika kontroller är för mig liktydigt med att komma fram. Jag brukar låsa in mig på toaletten ibland och låtsas att jag bommar. Jag vill inte att någon ska se mig och förstå att jag är oskuld på området. Kanske är det en liten punkthöjd som jag inte får fatt i utan springer runt helt panikartat för att få en skymt av skärmen. Oftast brukar det sluta med att jag slår knät i badkarskanten och blir liggande, svagt hulkande på badrumsgolvet. I mina fantasier är bommandet som att ha sex för första gången. Det är fumligt och gör lite ont men efteråt är man stolt och springer hem till polarna för att berätta.

Jag tror att dom som bommar är lyckliga människor.

Det måste dom vara.

Annars är mina bästa fantasier bortkastade.

4 Comments:

At 6/03/2008 9:49 em, Anonymous Anonym said...

Bommandet är överskattat! Nuförtiden med exakta mellantider mellan varje kontroll kan man inte längre dra till med hur många minuter man "bommat" på femman då man egentligen förlorat på löpfart jämnt runt hela banan.

Har i och med årets säsong mer eller mindre lämnat bommandet bakom mig, hittills iallafall...

 
At 6/03/2008 10:56 em, Anonymous Anonym said...

Bomma e gött, då vet man att man lever iaf.
Bommar gör man när man springer med huvet under armen och när man springer ifrån kartan, men det är jävligt skönt med en bom ibland.

 
At 6/04/2008 9:21 fm, Anonymous Anonym said...

Ber att få rekommendera filmen "Let's get lost" av Bruce Weber.

 
At 6/04/2008 10:23 fm, Anonymous Anonym said...

Vad var det Lagerkvist skrev?

"Som ett bommande mandelträd
är hon som jag har kär.
Sjung du vind, sjung sakta för mig
om hur ljuvlig hon är."

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se