fredag, juni 20, 2008

Favorit i repris

Idag har AspLövet gått torrskodd på självaste midsommaraftonen. Eftersom den här 3-veckors hostan inte ger med sig, trots ett tappert försök på Juk08lahelgen där sömnbrist och alkohol borde ha varit en huskur som tagit död på dom svåraste bacillerna, så är sjukläget sämre än väntat. Nu var det kanske ingen alkohol som inmundigades under dagen men tankarna var fortfarande i den regionen. Kom nämligen att tänka på en sak som hände på Jukola.

När tävlingen var avslutad släppte CoachLövet allt vad som handlade om ansvar och tänkte bara på sig själv. Egoistiskt kan tyckas men vad gör man inte för att få agera oansvarigt. Hursomhelst befann sig plötsligt AspLövet i öltältet på TC när telefonen ringde. I luren hördes en okänd röst som visade sig tillhöra någon från en av klubbarna som delade buss med AspLövets klubb. Tydligen satt dom färdigpackade i bussen som ville åka mot Åbo allt medans AspLövet stod med 2 goda kamrater i öltältet. Så tokigt det kan bli.

Jag fann det hela väldigt komiskt när det hände.

Sanningen är att jag fortfarande finner det hela roligt.

5 Comments:

At 6/21/2008 4:30 fm, Anonymous Anonym said...

Man måste få dricka sin öl i fred tycker jag.

 
At 6/21/2008 10:47 fm, Blogger Tomas said...

Sista bussen borde bli ett stående inslag i er regi =)

 
At 6/21/2008 9:43 em, Anonymous Anonym said...

Du som gillar cykel och tuffa män, kika på www.jantroeng.se

 
At 6/25/2008 9:08 em, Anonymous Anonym said...

Det blev faktiskt också en rolig fortsättning på historien. En annan beslöt sig ju för att hålla en lite lägre profil när bussresan inleddes och hamnade på så vis långt fram nära klubben som ringde upp. Anledningen till deras stress var uppenbarligen ett hägrande besök i Åbo centrum för att äta pizza. De hade på förhand räknat ut att tiden var lite knapp och gjort upp med chauffören att han skulle skjutsa dem in till centrum efter urlastningen vid Terminalen. Vår sena ankomst höjde stressnivån en del och när den andra extra pissi-pausi begärdes och godkändes började stressnivån närma sig irritation. Då händer det som fick fram snopna miner. En representant för deras klubb som gjort och använt party-påsen på rätt sätt .a oväntat själv en pizza i mittgången framme hos chauffören med ytterligare ett stopp och tappad tid som följd.Jag fann det hela väldigt komiskt när det hände.Sanningen är att jag fortfarande finner det hela roligt

 
At 6/25/2008 11:14 em, Blogger AspLövet said...

Molson>> HAHAHA!! Lysande historia. Vi [läs: Jag] där bak i bussen var inte medvetna om varken irritationen eller den dramtaiska avslutningen med busskörning inne i bussen. Med andra ord är vi lite på kant med våra medklubbar i bussen. Allt är som vanligt :-)

 

Skicka en kommentar

<< Home Bloggtoppen.se